Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Siyaset
Siyaset

Bilecik Pazaryeri'nde CHP'nin Kapatılan Sosyal Medya Hesabına Tepki Geldi

Bilecik Pazaryeri ilçesinde seçim çalışmaları devam ederken çok sayıda şikayet sonucu CHP Pazaryeri Gençlik Kollarının sosyal medya hesabı kapatıldı. İlçe başkanı ve belediye başkanı adayı, kapatmanın ardından tepkilerini dile getirdi.

Yayınlama: 27.03.2024 - 12:39 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 55
Paylaş:

Bilecik Pazaryeri'nde seçim atmosferi gerginleşiyor! CHP'nin kapatılan sosyal medya hesabına büyük tepki! İlçe başkanı ve belediye başkanı adayından önemli açıklamalar geldi. Detaylar haberimizde!

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde seçim çalışmaları devam ederken sosyal medya hesabı kapatılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe başkanı ve Belediye Başkanı adayından tepki geldi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - 31 Mart Yerel Seçimlerine 4 gün kala çok sayıda şikayet aldığı gerekçesiyle CHP Pazaryeri Gençlik kollarının sosyal medya hesabı kapatıldı. Kapanan Sosyal Medya hesabı sonrası CHP Pazaryeri İlçe Başkanı Metin Polat ve Partinin Pazaryeri Belediye Başkan Adayı Ali Şahinoğlu açıklama yapıp tepkisini dile getirdi.

Pazaryeri İlçe Başkanı Metin Polat, “Bizler Pazaryeri Cumhuriyet Halk Partisi Pazaryeri İlçe Örgütü olarak; adayımız Sayın Ali Şahinoğlu’nun adaylığının açıklandığı yaklaşık iki ay gibi bir süredir çalışmalarımızı hız kesmeden, coşkulu ve inançlı bir biçimde gerçekleştiriyoruz. Lakin bu güzel çalışmalarımızı, halkımızın adayımıza yoğun ilgisini ve desteğini duyurduğumuz gençlik kollarımızın sosyal medya hesabımız muhaliflerce gelen şikayetler üzerine kapatılmıştır” dedi.

Belediye Başkan Adayı Ali Şahinoğlu ise “CHP Pazaryeri Gençlik Kollarının sosyal medya hesabının kapatılması korkunun ayak sesleridir. Halkın iradesinden korkanlara çok kıymetli Pazaryerli hemşehrilerimiz gerekli cevabı 31 Mart'ta sandıkta verecektir. Sesimizi hiçbir zaman kısamayacaksınız. Bizler dimdik duruyoruz ve haykırıyoruz; Bizimkisi Bir Memleket Meselesi”  açıklamasında bulundu.

Bilecik Pazaryeri ilçesinde yaşanan olayda, CHP'nin gençlik kollarının sosyal medya hesabının kapatılmasına ilişkin ilçe başkanı ve belediye başkanı adayından sert tepkiler geldi. Kapatmanın ardından açıklamalar yapan yetkililer, seçim atmosferinin gerginleştiğini vurgulayarak halkın iradesine sahip çıkacaklarını ifade ettiler.

# CHP Pazaryeri # Sosyal medya hesabı # Tepki
Son Haberler

Polisan Kansai Boya’nın kalan yüzde 50’si 93 milyon dolara satıldı

27.10.2026 - 23:44

AMD ve Meta, Meta’nın Süper Zeka Altyapısına Güç Vermek İçin Stratejik Ortaklıklarını Genişletiyor

27.10.2026 - 17:55

Susamamak, Suya İhtiyaç Duymadığınız Anlamına Gelmiyor

27.10.2026 - 17:31

Türkiye'nin makine ihracatında AB ile yeni dönem

27.10.2026 - 17:27

Zeiss Türkiye, İki Ülke Arasında Güvenilir Bir Teknoloji Köprüsü

27.10.2026 - 17:09

Anadolu Hayat Emeklilik’in Aktif Büyüklüğü Yüzde 35 Artışla 508 Milyar TL’ye Ulaştı

27.10.2026 - 17:02

İstanbullular Cumhuriyet'in 103. Yılını Coşkuyla Kutlayacak

27.10.2026 - 16:48

Türkiye Kupası’nda heyecan artıyor: Kura çekimi 4 Kasım’da

27.10.2026 - 16:45

Millî Enerji 2040 vizyonuyla enerji bağımlılığının azaltılması hedefleniyor

27.10.2026 - 16:33

Aksa Doğalgaz Teknoloji, Operasyonel Mükemmellik ve Sürdürülebilirlik Odaklı Büyümeye Devam Edecek

27.10.2026 - 16:28
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel