Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Mevsimlik Tarım İşçilerine Konteyner Konut Müjdesi Verdi

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Çerkeşli Köyü'nde 22 adet bulunan konteyner alanında incelemelerde bulundu. Vali Aygöl, mevsimlik tarım işçilerinin daha iyi şartlarda yaşamaları için 120 adet konteynerın Bilecik'e getirildiğini açıkladı. Hedeflerinin çadırda kalan tarım işçisi bırakmamak olduğunu belirten Vali Aygöl, çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Yayınlama: 14.08.2024 - 14:34 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 46
Paylaş:

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, mevsimlik tarım işçilerinin konut sorununu çözmek için adım attı! Şehirdeki tarım sektörüne destek veren Vali Aygöl, işçilerin daha iyi koşullarda yaşamasını sağlamak için harekete geçti. Detaylar haberimizde!

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Çerkeşli Köyü'nde 22 adet bulunan konteyner alanında incelemelerde bulundu.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik Valisi Şefik Aygöl, mevsimlik tarım işçilerinin daha iyi şartlarda yaşamaları için 120 adet konteynerın Bilecik’e getirildiğini açıkladı.

Vali Aygöl yaptığı açıklamada, hedeflerinin çadırda kalan tarım işçisi bırakmamak olduğunu belirterek, "Şehrimizin kalkınması adına büyük önem taşıyan tarım sektöründe mevsimlik olarak çalışan işçilerin daha yaşanabilir bir alanda hayatlarını idame ettirmeleri için çalışmalarımız devam edecektir, şehrimize 120 adet konteyner getirdik vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, çadırda kalan tarım işçilerinin yaşam koşullarını iyileştirmek için önemli bir adım attı. Mevsimlik tarım işçilerinin konteyner konutlarda yaşayacak olması, şehrin kalkınması adına büyük bir adım olarak görülüyor. Vali Aygöl'ün bu adımı, tarım sektöründe çalışan vatandaşlar için umut verici bir gelişme olarak karşılandı.

# Bilecik Valisi Şefik Aygöl # Tarım İşçileri # Konteyner Konut
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel