Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve eşi, Aile Birliğini Öne Çıkardı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve 2025 Aile Yılı kapsamında düzenlenen özel iftar programında uzun yıllardır bir arada olan çiftlerle bir araya geldi. Vali Aygöl, aile kavramının toplumun temel taşı olduğunu belirterek birlik ve beraberliği güçlendirmenin önemini vurguladı.

Yayınlama: 10.03.2025 - 09:42 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 65
Paylaş:

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve eşi, uzun yıllardır bir arada olan çiftlerle gerçekleştirdikleri özel iftar programıyla aile birliğini ön plana çıkardı. Aile kavramının toplum hayatındaki önemine dikkat çeken Vali Aygöl, birlik ve beraberliği güçlendirmenin önemine vurgu yaptı. Etkinlikte samimi ve duygusal anlar yaşanırken, katılımcılar birlikte olmanın mutluluğunu deneyimledi.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve 2025 Aile Yılı kapsamında düzenlenen özel iftar programında uzun yıllardır bir arada olan çiftlerle bir araya geldi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) -  Samimi ve duygusal anların yaşandığı buluşmada, aile olmanın önemi vurgulanırken, büyüklerin hayat tecrübeleri dinlendi.

Vali Aygöl, aile kavramının toplumun temel taşı olduğunu belirterek, "2025 Aile Yılı vesilesiyle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek için buradayız. Fedakârlıkları, merhametleri ve sevgileriyle hayatımızı güzelleştiren kadınlarımızın günü kutlu olsun," dedi.

Etkinlik boyunca aile bağlarının güçlendirilmesine yönelik anlamlı mesajlar verilirken, katılımcılar birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı. Program, iftar sonrası yapılan keyifli sohbetlerle sona erdi.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl, düzenledikleri iftar programında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve 2025 Aile Yılı'nı onurlandırdı. Aygöl, aile birliğinin toplumun temel taşı olduğunu belirterek, birlik ve beraberliği güçlendirmenin önemini vurguladı. Program boyunca aile bağlarının güçlenmesine yönelik anlamlı mesajlar verilirken, katılımcılar da keyifli sohbetlerle etkinliği tamamladılar.

# Bilecik Valisi Şefik Aygöl # 8 Mart Dünya Kadınlar Günü # aile kavramı
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel