Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

Bilecik Valisi Sözer'den Bayram Sürprizi: Üniversite Öğrencileriyle Kahvaltıda Buluştu!

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Kurban Bayramı'nda Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelerek onlara yalnız olmadıklarını hissettirdi. Bayram coşkusunu öğrencilerle paylaşan Vali Sözer, devletin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

Yayınlama: 08.06.2025 - 01:29 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 61
Paylaş:

Bilecik'te Kurban Bayramı'nın ilk günü, Vali Faik Oktay Sözer'in anlamlı bir sürpriziyle renklendi. Şeyh Edebali Üniversitesi'nde eğitim gören ve bayramı ailelerinden uzakta geçiren öğrenciler, Vali Sözer'in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Bu özel buluşma, öğrencilere yalnız olmadıklarını hissettirirken, bayramın manevi atmosferini de doyasıya yaşamalarına olanak sağladı. Vali Sözer'in sıcak ve samimi yaklaşımı, öğrencilerin yüzünde tebessümler oluşturdu. Devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu vurgulayan Vali Sözer, öğrencilere moral ve destek verdi.

BİLECİK-BHA

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Kurban Bayramı’nın birinci gününde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde öğrenim gören ve bayramı ailelerinden uzakta geçiren öğrencilerle kahvaltı programında buluştu.

Aile sıcaklığından uzak kalan gençlere yalnız olmadıklarını hissettirmek, bayram coşkusunu ve manevi atmosferini paylaşmak amacıyla düzenlenen programda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının önemi bir kez daha vurgulandı.

Vali Sözer, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu belirterek, “Devlet, yalnız bırakmayan şefkatli bir eldir. Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz, her zaman yanınızdayız.” ifadelerini kullandı.

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Kurban Bayramı'nda Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencilerinin yalnızlığını paylaşmak amacıyla bir kahvaltı programı düzenledi. Ailelerinden uzakta bayram geçiren öğrencilere destek olmak ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla düzenlenen programda, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Vali Sözer, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada devletin her zaman yanlarında olduğunu ve geleceğimiz olan gençlere destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Bu anlamlı buluşma, öğrencilerin bayram coşkusunu artırırken, devlet-vatandaş arasındaki bağı da güçlendirdi.

# Bilecik Valisi # Kurban Bayramı # üniversite öğrencileri
Son Haberler

Perakende ve Kamu, TAMPF Perakende Şurası’nda Bir Araya Geldi

23.10.2026 - 16:35

Tesla İtibar ve Görünürlükte, Togg Beğenide Zirvede

23.10.2026 - 16:26

Upcycle’ın da Artık Pasaportu Var

23.10.2026 - 16:25

Corendon Tennis Week 2026, Uluslararası Tenis Dünyasını Kemer’de Ağırladı

23.10.2026 - 15:48

Güçlenen Teknoloji Karşısında İnsan Nerede Duracak?

23.10.2026 - 15:15

Üreter Kanseri Nedir, Nasıl Anlaşılır?

23.10.2026 - 15:08

Manisa’da Neşet Ertaş, Eserleriyle Anıldı

23.10.2026 - 15:04

Türkiye’de Kartlı Ödemeler Yüzde 35 Artarak 2,9 Trilyon TL’yi Aştı

23.10.2026 - 15:01

Bakan Tekin’den Geleneksel Oyunların Eğitimdeki Önemine Vurgu

23.10.2026 - 14:56

Semerkant’ta özel çocuklar için eğitim ve rehabilitasyon merkezi açıldı

23.10.2026 - 14:55
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel