Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Bilecik'in Afet Kalkanı Güçleniyor: Vali Sözer'den AFAD'a Tam Destek Mesajı!

Vali Sözer, Bilecik AFAD'ı ziyaret ederek afetlere hazırlık ve müdahale kapasitesini yerinde inceledi. Devletin tüm imkanlarıyla AFAD'ın yanında olduğunu vurgulayan Sözer'in bu kritik destek mesajı, ilin afetlere karşı gücünü nasıl etkileyecek?

Yayınlama: 17.12.2025 - 09:56 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 81
Paylaş:

Vali Sözer'in Bilecik AFAD'a gerçekleştirdiği bu önemli ziyaret, ilin afet yönetimindeki kararlılığını bir kez daha net bir şekilde ortaya koydu. Kritik öneme sahip bu buluşmada, AFAD'ın mevcut durumu, operasyonel kapasitesi ve geleceğe yönelik stratejik planları detaylıca masaya yatırıldı. Afetlere karşı proaktif hazırlığın, hızlı ve etkin müdahalenin, ayrıca güçlü koordinasyonun hayati rolü Vali Sözer tarafından özellikle vurgulandı. Devletin tüm imkânlarıyla AFAD teşkilatının yanında duracağının altını çizen Sözer, sahada görev yapan özverili personele tam desteklerini iletti. Bu kapsamlı destek ve kararlılık, Bilecik'in olası afetlere karşı direncini artıracak adımların habercisi olabilir mi? Tüm detaylar haberimizde sizi bekliyor!

Ziyaret sırasında AFAD İl Müdürü Ercüment Diyar tarafından karşılanan Vali Sözer’e; afetlere hazırlık süreçleri, müdahale kapasitesi, personel ve ekipman durumu ile devam eden projeler hakkında detaylı bir brifing sunuldu. İl genelinde olası afet ve acil durumlara karşı yürütülen çalışmalar titizlikle ele alındı.

Afet yönetiminde güçlü koordinasyonun, hızlı müdahalenin ve sürekli hazırlığın hayati önem taşıdığına dikkat çeken Vali Sözer, devletin tüm imkânlarıyla AFAD teşkilatının yanında olduğunu vurguladı.

Sahada büyük bir özveriyle görev yapan AFAD personeline teşekkür eden Vali Sözer, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Bilecik Valisi Sözer'in AFAD İl Müdürlüğü'ne yaptığı ziyaret, ilin afet ve acil durum yönetimi stratejisinde önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. Ziyaret sırasında AFAD İl Müdürü Ercüment Diyar tarafından sunulan kapsamlı brifingde; afetlere hazırlık süreçleri, müdahale kapasitesi, personel ve ekipman durumu ile devam eden projeler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Vali Sözer, afet yönetiminde güçlü koordinasyonun, hızlı müdahalenin ve sürekli hazırlığın vazgeçilmezliğini vurgulayarak, devletin tüm imkânlarıyla AFAD'ın yanında olduğunu net bir dille ifade etti. Bu ziyaret, Bilecik'in olası afetlere karşı daha dirençli ve hazırlıklı bir yapıya kavuşması adına atılan önemli bir adım olarak kayıtlara geçti. Vali Sözer'in, sahadaki özverili çalışmalarından dolayı AFAD personeline teşekkür etmesi ve başarı dileklerini iletmesi, teşkilatın motivasyonunu artırırken, il genelindeki afet bilincinin ve hazırlık seviyesinin yükseltilmesine yönelik güçlü bir mesaj verdi. Bu kapsamlı destek ve değerlendirme süreci, Bilecik'in afetlere karşı güvenlik kalkanını daha da güçlendirecektir.

Son Haberler

Kuşadası'nda Tarihi Roma Hamamı Özenli Çalışmayla Değer Buldu

18.08.2026 - 22:48

Ülker, İlk Yarı Yıl Finansallarını Açıkladı

18.08.2026 - 21:27

Japon Deprem Uzmanı Yoshınori Moriwaki, GEBKİM’de Sanayicilerle Buluştu

18.08.2026 - 17:57

Borusan Cat 2026 Roadshow & Demo Turu ile Sahaya Çıkıyor

18.08.2026 - 16:23

Başkent'te Gran Fondo Heyecanına Geri Sayım Başladı 

18.08.2026 - 16:20

Halkbank ve TÜBİTAK KARE İş Birliğiyle Düzenlenen HackAntarktika İçin Başvurular Başladı

18.08.2026 - 15:47

10’uncu Çalı Köy Filmleri Festivali İçin Geri Sayım Başladı

18.08.2026 - 15:39

Teknopanel’de Üst Düzey Atama

18.08.2026 - 15:20

Alternatif Bank’ın Bankacılık Vizyonu 19 Global Ödülle Taçlandı

18.08.2026 - 15:17

COP31 Türkiye Buluşmaları – Gaziantep Toplantısı Düzenlendi

18.08.2026 - 14:54
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel