Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Bilecik'te Kamp ve Karavan Festivali Coşkusu! Doğa Tutkunları Göl Kenarında Buluştu

Bilecik'te düzenlenen kamp ve karavan festivali, 200'ü aşkın doğa tutkununu bir araya getirdi. Göl kenarındaki etkinlik, köy kültürü ve yöresel lezzetlerle renklendi.

Yayınlama: 07.07.2025 - 10:37 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 31
Paylaş:

Bilecik, doğa ile iç içe bir hafta sonu geçirmek isteyen kamp ve karavan tutkunları için unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kınık köyünde düzenlenen festival, katılımcılara hem doğanın tadını çıkarma hem de yöresel kültürü yakından tanıma fırsatı sundu. Göl manzarası eşliğinde gerçekleşen etkinlik, konserler, el emeği ürün stantları ve çeşitli aktivitelerle renklendi. Köy muhtarlığı, Kınık Çömlekçilik Derneği ve Kınıkspor Kulübü'nün işbirliğiyle hayata geçirilen festival, bölge turizmine de önemli katkı sağladı. Bu yıl ilk kez düzenlenen festivalin, önümüzdeki yıllarda da devam etmesi bekleniyor.

Köy muhtarlığı, Kınık Çömlekçilik Derneği ve Kınıkspor Kulübünün işbirliği ile göl kenarında kurulan alanda düzenlenen açılış festivali, 200'ü aşkın karavan tutkununu bir araya getirdi. Etkinliğe karavan gruplarının yanı sıra motosiklet ve bisiklet toplulukları da yoğun ilgi gösterdi.

Doğanın kalbinde iki gün boyunca süren festivalde hem kamp hem de köy kültürü bir araya geldi. Katılımcılar, Kınık köylülerinin geleneksel çömlekçilik sanatını tanıma fırsatı bulurken, yöresel lezzetlerin tadını çıkardı.

Göl manzarası eşliğinde konserler, el emeği ürün stantları ve çeşitli etkinliklerle renklendirilen organizasyon, katılımcılardan tam not aldı.

 

Bilecik'te Kınık köyünde düzenlenen kamp ve karavan festivali, doğa severleri büyüledi. Festivalde, 200'ü aşkın karavan tutkununun yanı sıra motosiklet ve bisiklet toplulukları da yer aldı. Katılımcılar, Kınık köylülerinin geleneksel çömlekçilik sanatını yakından tanıma ve yöresel lezzetleri tatma imkanı buldu. Göl kenarında kurulan stantlarda el emeği ürünler sergilendi ve konserler düzenlendi. Festival, köy kültürü ile doğayı bir araya getirerek katılımcılardan tam not aldı.

Son Haberler

Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı

17.10.2026 - 23:18

Galatasaray deplasmanda kazandı: Deniz Gül 88. dakikada attı

17.10.2026 - 18:52

Ütüyü Buzdolabına Koymak Hastalığın Net Bir İşareti!

17.10.2026 - 18:41

Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu

17.10.2026 - 18:33

Türk Telekom Küresel Arenadaki Güçlü Konumunu Pekiştiriyor

17.10.2026 - 18:32

Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetimi Güven Tazeledi

17.10.2026 - 18:29

Sütaş, Süt ve Süt Ürünlerinde “Türkiye’nin En Güvenilir Markası”

17.10.2026 - 18:28

Potada derbi heyecanı: Beşiktaş, Galatasaray’ı ağırlayacak

17.10.2026 - 17:35

Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

17.10.2026 - 17:32

Ankara’nın meşhur ayazı kolonyaya dönüştürüldü

17.10.2026 - 16:47
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel