Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Birlik ve Beraberlikle İnegöl'e Yeni Vizyon

İnegöl Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Alper Taban, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne hazırlık kapsamında istişare toplantıları gerçekleştirdi. Cumhur İttifakı temsilcileri, AK Parti ve MHP yöneticileriyle bir araya gelen Taban, yeni döneme dair planlamaları ele aldı. Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak şehrin geleceği için yol haritası çizildi.

Yayınlama: 06.03.2024 - 11:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 90
Paylaş:

İnegöl Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Alper Taban, yeni döneme dair istişare ve planlamalar için meclis üyesi adayları ile Cumhur İttifakı temsilcileri AK Parti ve MHP yöneticileriyle buluştu. Başkan Taban toplantıya dair görselleri sosyal medya hesaplarından “Birlik ve beraberlik içerisinde” sözleriyle paylaştı.

BURSA (İGFA) - İnegöl Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Alper Taban, bir yandan hizmet seferberliğini sürdürürken bir yandan da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yeni döneme dair planlamalar, devam eden hizmetler, vatandaşların ve STK’ların talep ve beklentileri ile şehrin ihtiyaçlarını tespit etmek üzere önceliğin istişareye verildiği bu süreçte, yeni dönemin şifresi ise birlik ve beraberlik olarak belirlendi.

YENİ DÖNEME DAİR PLANLAMALAR İSTİŞARE EDİLDİ

Birlik ve beraberlik düsturuyla yürütülen çalışmalar neticesinde Cumhur İttifakı temsilcileri saha gözlemlerini istişare etmek adına dün akşam bir araya geldi. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Alper Taban Başkanlığındaki buluşmada, Cumhur İttifakı temsilcileri AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Uğur Bayram, her iki partinin yöneticileri ve meclis üyesi adayları hazır bulundu. Toplantıda yeni döneme dair yol haritası üzerinde istişarelerde bulunuldu.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Başkan Alper Taban, yapılan toplantıyı sosyal medya hesaplarından duyurdu. Paylaşımında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Taban, “Birlik ve beraberlik içerisinde… İlçe Başkanımız Mustafa Durmuş, Cumhur İttifakı ortağımız MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram ve meclis üyesi adaylarımız ile birlikte istişarelerde bulunduk” dedi.

# İnegöl Belediye Başkanı # Cumhur İttifakı # Birlik ve Beraberlik
Son Haberler

Erdoğan’ın Davetiyle Türkiye’ye Geliyor: Irak Başbakanı’nın Ziyaret Gündemi Geniş

27.07.2026 - 16:44

İpsala ve Pazarkule’de Kriz Bitti: Geçişler Normale Döndü

27.07.2026 - 16:25

AB Destekli Proje: Zeytin Atlası Erişime Açıldı

27.07.2026 - 16:17

Sosyal Medya ve Yapay Zekâ Reklamlarına Yeni Kurallar Geliyor

27.07.2026 - 16:11

Güreşte Zirve Yıldırım’ın: Bursa Ekibi Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 15:36

Güven Endekslerinde Ayrışma: Hizmet Sektörü Yükseldi, Perakende Zayıfladı

27.07.2026 - 15:27

Kardemir Çelik halka arzı başarıyla tamamlandı

27.07.2026 - 12:57

Masfen Enerji paylarına yaklaşık 5 katı, toplamda 19,3 milyar TL tutarında talep geldi

27.07.2026 - 12:47

Mabel Matiz Harbiye’de Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 11:56

Karakaya’da Turna Heyecanı: 90 Sporcu Malatya’da Buluştu

27.07.2026 - 11:00
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel