Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Bodrum Ana İsale Hatlarında Arızalar Kaygı Uyarısı Oluşturuyor

MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Bodrum'da yaşanan arızaları gidermek için büyük çaba sarf ediyor. Son 10 günde meydana gelen 7 ana içme suyu hattı arızasına hızlı müdahale gösteriliyor.

Yayınlama: 27.06.2024 - 16:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 48
Paylaş:

Bodrum'da yaşanan ana isale hattı arızaları vatandaşları endişelendiriyor. MUSKİ ekipleri, yoğun mesailerine devam ederek arızaları onarıyor. Son günlerde artan arızalar hızla çözülmeye çalışılıyor.

MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri bugüne kadar 3 binin üzerinde arızanın meydana geldiği Bodrum ana isale hatlarını tamir etmeyi sürdürüyor. Ekipler son olarak 10 günde 7 ana içme suyu hat arızasını tamir etti.

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi (MUSKİ) ekipleri, Bodrum’da yaşanan hat arızalarına müdahale etmeye devam ediyor. Bodrumlu vatandaşların susuz kalmasını engellemek için yoğun mesai harcayan ekipler, günün 24 saatinde hat arızaları için teyakkuz halinde bekliyor.

10 GÜNDE 7 ANA HAT ARIZASI YAŞANDI

Arızalı olarak yapıldığı tespit edilen ve MUSKİ tarafından devralınmayan Bodrum ana isale hattı patlamaya devam ediyor. Özellikle 9 günlük Bayram tatilinde artan yoğun kullanım nedeniyle hatlarda arızalar yaşanırken son 10 günde 7 patlak meydana geldi. Turgutreis, Akyarlar, Bağla, Gümbet, Yahşi ve Gölköy Mahallerinde meydana gelen arızalara MUSKİ ekipleri tarafından anında müdahale edilerek tamirat işlemleri yapıldı.

MUSKİ, ARIZALI HATLARIN 15 BİN METRELİK KISMINI YENİLEDİ

MUSKİ Genel Müdürlüğü Bodrum’da yaşanan arızalara müdahale ederken bir yandan da hatların yenileme işlemlerini de sürdürüyor. Ekipler kazı yaptıkları bölgelerdeki hatların kullanılamaz halde olan yerlerini tamamen yeniliyor. Ayrım hatları ve ana içme suyu hatlarında çalışma yapan ekipler bu kapsamda Yarımada’da arızalı hatların yaklaşık 15 bin metrelik kısmını yeniledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) ekipleri, Bodrum'da meydana gelen arızalar için 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yaz aylarında artan kullanım nedeniyle yaşanan arızalar hızla çözülerek Bodrumluların susuz kalmaları engelleniyor. MUSKİ, arızalanan hatlara hızlı ve etkili müdahaleler yaparak şehrin içme suyu ihtiyacını karşılamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

# Bodrum ana isale hattı # MUSKİ # arıza müdahalesi
Son Haberler

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel