Bornova'da sevinçli bir gün! Belediye Başkanı Ömer Eşki, ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşıyor. Kızı Asya Tuna'dan sonra bir erkek çocuk sahibi olan Eşki ailesinin mutluluğu gözlerinden okunuyor. Minik Noyan Volkan'ın dünyaya gelişi, Bornova'da da coşkuyla karşılandı. Başkan Eşki, eşine ve kızına teşekkürlerini sunarken, çocuklarının özgür ve barış içinde bir ülkede büyümesi dileğini dile getirdi. Bu mutlu haber, Bornova'da yüzleri güldürdü.

Bir kız çocuk sahibi olan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ve eşi Beste Eşki’nin erkek çocukları dünyaya geldi. Kızı Asya Tuna’dan sonra ikinci kez evlat sahibi olmanın heyecanını yaşayan Eşki çifti, bebeklerine Noyan Volkan adını verdi.

Doğum sonrası anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Bornova Başkan Ömer Eşki, “Oğlumuz Noyan Volkan ile kavuştuk. Baba olma mutluluğunu ikinci kez tattığım için çok mutluyum. Bu sürecin tüm zorluğuna katlanan eşime ve sabırla bekleyen kızıma çok teşekkür ederim. Dilerim çocuklarımız özgür, tam bağımsız ve hukukun üstün olduğu bir ülkede barış içerisinde büyürler”dedi.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ve eşi Beste Eşki, ikinci çocukları Noyan Volkan'ın doğumuyla büyük bir mutluluk yaşadı. Kızları Asya Tuna'dan sonra bir erkek çocuk sahibi olan Eşki çifti, doğum sonrası sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. Başkan Eşki, baba olmanın mutluluğunu ikinci kez tattığı için minnettar olduğunu ifade ederken, eşine ve kızına destekleri için teşekkür etti. Ayrıca, çocuklarının özgür, bağımsız ve hukukun üstünlüğüne inanan bir ülkede büyümesi temennisinde bulundu. Bu güzel haber, Bornova halkı tarafından da sevinçle karşılandı.