Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

Bulancak'ta iki mahallede asfalt çalışması tamamlandı

Giresun'un Bulancak ilçesinde belediye ekipleri, Toprakdeğirmeni ve Ucarlı mahallelerinde hafta sonu asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yenilenen yollar ulaşıma açılırken, çalışmaların diğer mahallelerde de sürdürüleceği bildirildi.

Yayınlama: 26.10.2026 - 11:51 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 13
Paylaş:

GİRESUN - BHA

Bulancak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yürütülen yol yenileme çalışmaları kapsamında Toprakdeğirmeni ve Ucarlı mahallelerinde asfalt serimi gerçekleştirdi.

Hafta sonunda devam eden çalışmalarla iki mahalledeki yollar yenilenerek ulaşıma hazır hale getirildi.

Başkan Sıbıç: "Bu işin her metresinde emek var"

Çalışmaları takip eden Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, asfalt seriminde görev alan belediye personeline teşekkür etti.

Sıbıç, "Hafta sonu mesaimizi Toprakdeğirmeni ve Ucarlı mahallelerimizin yollarını yenilemeye ayırdık. Vatandaşlarımızın gündelik hayatını kolaylaştıran, ilçemize değer katan adımları birer birer atıyoruz. Bu işin her metresinde mesai arkadaşlarımızın alın teri ve emeği var. Özveriyle çalışan tüm ekibimin ellerine sağlık. Yapılan çalışmalar her iki mahallemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarının belirlenen program doğrultusunda ilçenin diğer mahallelerinde de devam edeceği belirtildi.

Son Haberler

Tofaş’ın 300 Milyon Dolarlık K9 Yatırımı Üretime Başladı

26.10.2026 - 15:51

Vinci İlk Portföy Çıkışını Perciv AI ile Gerçekleştirdi

26.10.2026 - 15:37

Cumhuriyet’in 103’üncü Yılı Nilüfer’de Konserle Kutlandı

26.10.2026 - 15:32

TIENS Türkiye, Ankara'da 5 Bin Kişilik Buluşmaya İmza Attı

26.10.2026 - 15:22

35 ilde siber suç operasyonu: 275 şüpheli yakalandı

26.10.2026 - 15:15

Irak güvenlik güçleri Sincar’da bazı noktaları PKK’dan devraldı

26.10.2026 - 15:10

British Turkish Association’da görev değişimi: Yeni Başkan Ali Kılınç

26.10.2026 - 14:43

TİTRA Teknoloji İlk Kez Düzenlenen TURNAs-2026 Tatbikatı’nda Dumrul ile Yer Aldı

26.10.2026 - 14:35

Samsun Kitap Fuarı Ziyaretçilere Kapılarını Açtı

26.10.2026 - 14:29

Güral Seramik, UNICERA 2026’da Yeni Tasarımlarını Sektörle Buluşturacak

26.10.2026 - 14:25
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel