Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Spor
Spor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Avrupa'da 3 Madalya Kazandı

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda kentin yüzünü güldüren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, bocce branşında Avrupa'dan 3 madalya ile döndü. Hüseyin Önder bronz madalya kazanırken, Nazmiye Ak çift madalya sevinci yaşadı. Başkan Muhammet Aydın sporcuları gururla tebrik etti.

Yayınlama: 24.06.2024 - 16:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 31
Paylaş:

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularının Avrupa'da elde ettikleri 3 madalya, kentin spor başarısını bir kez daha kanıtladı. Bocce branşında yaşanan zafer, sporcu Hüseyin Önder ve Nazmiye Ak'ın performanslarıyla destanlaştı.

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda kentin yüzünü güldürmeye devam eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, son olarak bocce branşında Avrupa'dan 3 madalya ile döndü.

BURSA (İGFA) - Katıldıkları organizasyonlarda önemli başarılar elde eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, Avrupa'da bocce branşında 2 farklı kentte düzenlenen şampiyonalarda 3 madalya kazandı. 17-23 Haziran tarihleri arasında İtalya’nın Terni kentinde düzenlenen Büyükler Bocce (Raffa) Şampiyonası'nda mücadele eden Büyükşehir Belediyesporlu Hüseyin Önder, üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
İsviçre'de gerçekleştirilen Avrupa Tekler ve Çiftler Bocce (Petank) Şampiyonası'nda ise Büyükşehir Belediyesporlu Nazmiye Ak, çift madalya sevinci yaşadı. Martigny kentinde 18-24 Haziran tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada Nazmiye Ak, çift kadınlar Milletler Kupası'nda şampiyonluğu kazanırken, tek kadınlarda Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya elde etti.


Kulübün iki sporcusunun Avrupa'da madalya sevinci yaşamasının kendilerini gururlandırdığını söyleyen Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın, "Kulübümüz, Bursa’yı ve ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor. Sporcularımızı elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Avrupa şampiyonalarında büyük başarı elde etti. Hüseyin Önder bronz madalya, Nazmiye Ak ise çift madalya kazanarak kente gurur yaşattı. Kulüp başkanı Muhammet Aydın, sporcuları kutlayarak Bursa'nın ve ülkenin gururu olduklarını belirtti.

# Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü # Avrupa başarısı # bocce branşı
Son Haberler

Türk Öğrenci Eşsiz Keşif Gezisinde Türkiye’yi Temsil Edecek 

05.08.2026 - 14:41

Buttim Trend Alanı, Bursa Ticaretinin Yeni Buluşma Noktası Oluyor

05.08.2026 - 14:10

SUDER'den Su Kaynaklarının Korunması İçin Sürdürülebilirlik Çağrısı

05.08.2026 - 14:06

Antalya'da Sahipsiz Sokak Kedilerine Özel Mobil Kısırlaştırma Hizmeti Sürüyor

05.08.2026 - 13:03

Ahmet Çalık Vakfı ve İTÜ Gençleri Veri Odaklı Geleceğe Hazırlıyor

05.08.2026 - 12:54

QNB Türkiye’ye Uluslararası Arenada 6 Ödül Birden

05.08.2026 - 12:26

İçecekten Ara Öğüne Balın Kullanım Alanları Çeşitleniyor

05.08.2026 - 11:57

Yeni Škoda Elroq, Continental Lastikleriyle Yola Çıkıyor

05.08.2026 - 11:38

CW Enerji’den Tarımsal Sulamada Yerli ve Milli Teknoloji Hamlesi

05.08.2026 - 11:34

Bosch Home Comfort Group, Rehau Yerden Isıtma Sistemleri’nin Türkiye’deki Tek Yetkili Distribütörü Oldu

05.08.2026 - 11:18
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel