Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Teknoloji
Teknoloji

Bursa İnegöl'de Tarım Arazi Kaçak Yapıları Ortaya Çıkarıldı!

İnegöl Belediyesi Yeniceköy Mahallesi'nde tarım arazisine yapılan kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. Kontrolsüz şekilde yapılan ve şehrin mimarisini olumsuz etkileyen kaçak yapılara karşı verilen mücadele devam ediyor.

Yayınlama: 25.02.2025 - 16:19 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 76
Paylaş:

Bursa İnegöl'de, kaçak yapı avı devam ediyor! Kontrolsüz yapılar şehir görüntüsünü olumsuz etkiliyor. İnegöl Belediyesi, tarım arazilerine yapılan kaçak yapıları tespit edip yıkıyor. Son hedef Yeniceköy Mahallesi'nde!

Bursa'da İnegöl Belediyesi, kaçak yapıyla mücadele çalışmaları kapsamında Yeniceköy Mahallesinde tarım arazisine yapılan kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA) - İnegöl Belediyesi şehrin mimarisini olumsuz etkileyen ve kontrolsüz şekilde yapıldığı için ciddi tehlike de arz eden kaçak yapılara karşı yürütülen çalışmalar kapsamında bu yapıları tespit edip, ilgili kanunlar çerçevesinde yıkarak imha ediyor.

Son olarak Yeniceköy Mahallesinde tarla vasfında bulunan arazi üzerinde inşa edilmiş çelik konstrüksiyon yapının yıkımı için harekete geçildi. Söz konusu bölgede ruhsatsız olarak kaçak yapı ve imalatların yapıldığının tespit edilmesi üzerine, 3194 sayılı imar kanununun 32. Maddesinin 6. Fıkrası gereği İnegöl Belediye Encümeni tarafından yıkım kararı verildi. Kaçak yapının çelik konstrüksiyon kısmı yer sahibi tarafından kaldırıldı. Temel betonu ile idari bina kısmı ise İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Ayrıca bölgedeki kaçak yapılara ilişkin İl Tarım Müdürlüğü’nün de tarım arazilerine zarar verdiği ve kaldırılmasına dair İnegöl Belediyesi’ne yazı gönderdiği ifade edildi.

İnegöl'de kaçak yapılarla mücadele kapsamında Yeniceköy Mahallesi'nde tarım arazisine inşa edilmiş kaçak yapıların yıkımı gerçekleştirildi. İnegöl Belediyesi, şehir estetiğini olumsuz etkileyen ve ciddi tehlike oluşturan bu yapıları tespit edip yıkım kararları alıyor. Ayrıca İl Tarım Müdürlüğü'nün de tarım arazilerine zarar veren kaçak yapılara müdahale ettiği belirtiliyor.

# İnegöl Belediyesi # kaçak yapılar # tarım arazisi
Son Haberler

Güçlenen Teknoloji Karşısında İnsan Nerede Duracak?

23.10.2026 - 15:15

Üreter Kanseri Nedir, Nasıl Anlaşılır?

23.10.2026 - 15:08

Akbank’tan Yazılım Geliştirmede ATiQ Hamlesi

23.10.2026 - 14:55

Revizyon Rinoplastide Kaburga Kıkırdağı Kullanımı

23.10.2026 - 14:49

Osmangazi Köprüsü’nde Binler Koşacak, Ulaşım Sürecek

23.10.2026 - 14:47

İstanbul’un Yeni Metrobüsleri Hizmete Başladı 

23.10.2026 - 14:40

Nilüfer’de Bin 749 Öğrenci Cumhuriyet İçin Koştu

23.10.2026 - 14:35

Royal Canin Avrasya Genel Müdürü Aslı Çelikkol’a Anlamlı Ödül

23.10.2026 - 14:10

Konya’nın Bisiklet Şehri Kimliği Genç Nesillerle Güçleniyor

23.10.2026 - 14:05

Kartepe Belediyesi Selden Etkilenen Vatandaşları Yalnız Bırakmıyor

23.10.2026 - 14:02
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel