Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Bursa Semt Lokantası CHP Genel Başkanı Özgür Özel Katılımıyla Açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ilk ‘Semt Lokantası’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla açıldı. Açılışta, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve diğer CHP yetkilileri yer aldı.

Yayınlama: 27.07.2024 - 18:12 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 62
Paylaş:

Bursa'da ilk 'Semt Lokantası' CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla açıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen lokanta, dört çeşit yemeği 60 liraya sunacak. Ayrıca, Özgür Özel'in açılış konuşması ve gelecek planlarıyla ilgili detaylar haberimizde!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ilk ‘Semt Lokantası’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediyesi Başkanı Erkan Aydın, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Hasan Öztürk katılımıyla açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği ilk ‘Semt Lokantası’ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından kurdele kesimi ile açıldı. Açılışta Osmangazi Belediyesi Başkanı Erkan Aydın ve CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş'ın yanı sıra CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Hasan Öztürk de yerlerini aldı.

4 ÇEŞİT YEMEK 60 LİRA

Açılış konuşmasını yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Sayın Genel Başkanım hoş geldiniz. Bursa'da ilk semt lokantasının sizlerin sayesinde açıyoruz. 60 liradan dört çeşit yemek vereceğiz. İhtiyaç sahiplerini semt lokantamiza bekliyoruz." dedi.

"EMEKLİLERE 12 BİN 500 LİRA VERİP 'BUNA SEVİNİN' DİYORLAR"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise açılış konuşmasında, "Üç gündür gösterdiğiniz ilgi için Bursa halkına teşekkür ederiz. Ülkemizde büyük bir ekonomik sıkıntı, barınma sorunu, giyinme sorunu var. Emeklilere 12 bin 500 lira veriyorlar ve 'buna sevinin' diyorlar, ama şu an emekli maaşı erimiş durumda. Ekonominin hali böyle olunca ve merkezi yönetim de vatandaşları yoksulluğa, açlığa mahkum edince, yerel yönetimler çözüm arıyor. İlki İstanbul'da açılan kent lokantaları, bugün de Bursa'da Semt Lokantası olarak açılıyor. Lokantada dört çeşit yemek 60 liraya verilecek. Bu konuda Başkan Bozbey'i tebrik ediyorum. Yıl sonuna kadar semt lokantalarının şube sayısı 4 şube daha açılarak yükseltilecek." ifadelerini kullandı.

ASKIDA YEMEK UYGULAMASI GELECEK

Özgür Özel ekonomik durumu iyi olan vatandaşlara da seslendi. Lokantalara askıda yemek uygulamasının da geleceğini belirten Özel, "Bu lokantalara askıda yemek uygulaması da getiriyoruz. Durumu iyi olan vatandaşlar, burada durumu iyi olmayan vatandaşlara yardımcı olabilirler." dedi.

"BURSA'DA HERKES 'OYUMUZ SİZE HELAL OLSUN' DİYOR"

Bursa'da 'CHP'ye oy veren yok' iddialarını da yanıtlayan Özel, "Bursa'da herkes 'Oyumuz size helal olsun' diyor. Bu beni çok mutlu etti. Size hizmet etmeye devam edeceğiz, belediyecilikte tarih yazmaya devam edeceğiz." diye vurguladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ilk 'Semt Lokantası', CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla hizmete girdi. Lokantada dört çeşit yemek 60 liradan sunulacak ve semt sakinlerine hizmet verecek. Ayrıca, Özel'in ekonomik duruma ilişkin açıklamaları ve gelecek planları da açılışta dile getirildi.

# Bursa Semt Lokantası # CHP Genel Başkanı Özgür Özel # Mustafa Bozbey
Son Haberler

TÜSİAD Heyeti Çin’de Yapay Zekâ ve Teknoloji Temaslarında Bulunacak

30.10.2026 - 21:25

Costa Cruises, Costa Uygulamasını Türkiye için Kullanıma Açtı

30.10.2026 - 17:16

Yeşilay’da, Bağımlılık ve Sömürgecilik Arasındaki Tarihsel İlişki Masaya Yatırıldı

30.10.2026 - 16:59

TİMBİR Genel Başkanı Basa’dan FIRST FM’in 30. kuruluş yıl dönümüne kutlama mesajı

30.10.2026 - 16:54

Canon, Ofis Yazıcılarının Güvenliğini Artırmak İçin Öncü Printer EDR Teknolojisini Kullanıma Sunuyor

30.10.2026 - 16:34

Akkuyu Nükleer A.Ş. Bölgedeki Öğrencilere Yönelik Çevre Etkinliği Düzenledi

30.10.2026 - 16:16

Škoda’dan Küresel Pazarda Güçlü Satış Performansı

30.10.2026 - 16:13

Rosatom ile Togo Arasında Nükleer Enerji Anlaşması

30.10.2026 - 15:59

Gemlik’te Anadolu’nun Renkleri Cumhuriyet Coşkusuyla Buluştu

30.10.2026 - 15:40

Bakan Göktaş, Kurumsal İş Birliği ve Ortak Adımlar” Toplantısında Konuştu

30.10.2026 - 15:35
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel