Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Bursa Yıldırım'da Çocuklara Masal Saati - Mimar Sinan Çocuk Kütüphanesi'ndeki Feyza Kartopu Etkinlikleri

Bursa'da Yıldırım Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde 4-7 yaş grubundaki çocuklara yönelik ‘Masal Saati’ etkinliği düzenliyor. Mimar Sinan Çocuk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen programlarda Çocuk Kitabı Yazarı Feyza Kartopu, her hafta farklı eser ve konularla çocukların hayal gücünü geliştiriyor.

Yayınlama: 25.03.2024 - 12:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 63
Paylaş:

Bursa Yıldırım Belediyesi, minik okurlar için unutulmaz anlar yaratıyor! Mimar Sinan Çocuk Kütüphanesi’nde gerçekleşen ‘Masal Saati’ etkinlikleri, çocukların hayal dünyasını renklendiriyor. Haydi, çocuklar için eğlenceli ve öğretici etkinliklere katılmaya var mısınız?

Bursa'da Yıldırım Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde 4-7 yaş grubundaki çocuklara yönelik ‘Masal Saati’ etkinliği düzenliyor.

BURSA (İGFA) - Mimar Sinan Çocuk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen programlarda Çocuk Kitabı Yazarı Feyza Kartopu, her hafta farklı eser ve konularla çocukların hayal gücünü geliştiriyor.

‘Masal Saati’nde bu hafta Ramazan temasıyla önce ‘Çıtır Çıtır Bir Bayram Macerası Kitabı’ anlatıldı. Sonrasında çocuklarla Ramazan kandili yapıldı.

3 seans gerçekleştirilen etkinliğe toplam 50 çocuk katıldı. Program sonunda çocuklara Ramazan süslemeleri hediye edildi.

4 aydır pazar günleri gerçekleştirilen etkinliklere Yıldırımlıların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çocuklarının geleceğini destekleyen ebeveynlere teşekkür etti.

Bursa Yıldırım Belediyesi, 4-7 yaşındaki çocuklar için düzenlediği ‘Masal Saati’ etkinlikleriyle minik okurlara unutulmaz anlar yaşatıyor. Mimar Sinan Çocuk Kütüphanesi’nde gerçekleşen etkinliklerde Çocuk Kitabı Yazarı Feyza Kartopu'nun rehberliğinde hayal gücü gelişen çocuklar, farklı konular ve eserlerle tanışıyor. Program, toplam 50 çocuğun katılımıyla gerçekleşirken, çocuklara Ramazan süslemeleri hediye edildi. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, etkinliklere gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Yıldırımlılara teşekkürlerini iletti, ebeveynlere de çocuklarının geleceğini destekledikleri için minnettar olduğunu belirtti.

# Bursa Yıldırım Belediyesi # Masal Saati # Mimar Sinan Çocuk Kütüphanesi
Son Haberler

Daiichi, Türk Mühendisliğinin Gücünü IAA TRANSPORTATION 2026’da Dünya Otomotiv Sektörüne Taşıyor

17.09.2026 - 16:38

AXA Türkiye, “House of Brokers” Buluşmasında İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

17.09.2026 - 16:04

İZKİTAP - 8. İzmir Kitap Fuarı Açılıyor

17.09.2026 - 16:03

Kocaeli’de Bilime 4 Milyon 350 Bin TL Destek

17.09.2026 - 14:49

Kimya Sanayisi Kaynak Verimliliğine Odaklandı

17.09.2026 - 14:40

Hayaller Akvaryumda Hayat Bulacak

17.09.2026 - 14:17

Bosch Silecek Sistemlerinin 100 Yılı

17.09.2026 - 14:16

Borusan Contemporary’de Yeni Sezon İki Sergiyle Başlıyor

17.09.2026 - 14:14

Diş Hekimliğinde 'Vaka Çeşitliliği' ve 'Yapay Zekâ' Dönemi!

17.09.2026 - 14:12

Red Bull Sporcusu Deniz Öncü, Moto2’de Avusturya Grand Prix’sinde Yarışacak

17.09.2026 - 14:09
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel