Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Bursa'da Adaletsizliğe Karşı Dev Yürüyüş

Bursa'da yüzlerce vatandaş açlığa, sefalet ücretlerine, yoksulluğa ve adaletsizliğe karşı büyük bir yürüyüş gerçekleştirdi. CHP'li yöneticiler ve milletvekillerinin de tencerelerle katıldığı etkinlikte omuz omuza mücadele mesajı verildi.

Yayınlama: 26.01.2025 - 18:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 39
Paylaş:

Bursa'da yüzlerce vatandaş adaletsizliğe karşı yürüdü! Sendika ve STK'ların yanı sıra CHP'li yöneticiler de destek verdi. Omuz omuza mücadeleye devam mesajı verildi.

Bursa'da yüzlerce vatandaş açlığa, sefalet ücretlerine, yoksulluğa ve adaletsizliğe karşı yürüdü. CHP'li yöneticiler ve milletvekillerinin de tencerelerle katıldığı yürüyüş sonunda yapılan basın açıklamasında, omuz omuza mücadele devam mesajı verildi.

BURSA (İGFA) - CHP Bursa İl Başkanlığı ve Bursa Halk Dayanışması ortaklığında düzenlenen yürüyüşe, sendika ve STK’ların yanı sıra çok sayıda partili ve Bursalılar yoksulluk ve adaletsizliğe karşı yürüdü.

Yüzlerce vatandaşın katılımıyla birlikte Bursa Fomara Meydanı'ndan başlatılan yürüyüş Kent Meydanı’nda sonlandırıldı.

Açlığa, sefalet ücretlerine, yoksulluğa ve adaletsizliğe karşı gerçekleşen büyük yürüyüş sonunda yapılan basın açıklamasında konuşan CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, iktidara yüklenerek, "İktidar yönetemiyor, savruluyor. Hiçbir emekçi, emekli, genç, kadın, memur kısaca toplumun her kesimi bu adaletsiz düzene mahkum değil. Birlikte omuz omuza mücadele edeceğiz, ilk seçimde bu iktidarı göndereceğiz. Bizlere omuz veren, mücadelemize destek olan tüm yurttaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu arada etkinliğe katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, emeğin ve adaletin sesi olmaktan asla vazgeçmeyeceklerini söyledi. "İnsanca bir yaşam, adil bir ücret, eşit ve özgür bir gelecek için yan yana durmaya, dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz" diyen Bozbey, "Tüm bunları halkın gücüyle, birlikte değiştireceğiz! Katılan, destek veren tüm kurumlara, sendikalara ve duyarlılığıyla meydanları dolduran hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Bursa Fomara Meydanı'ndan başlayan ve Kent Meydanı'nda son bulan yürüyüşte, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş iktidara yüklenerek, toplumun tüm kesimlerinin bu adaletsiz düzene mahkum olmadığını vurguladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise halkın gücüyle birlikte yaşamı daha adil ve özgür hale getireceklerini ifade etti.

# Bursa yürüyüş # CHP # adaletsizlik
Son Haberler

Bakan Bak: Ortak Değerlerin Zedelenmesine Müsaade Edemeyiz

24.07.2026 - 23:27

HuqqA & HuQQabaz Yeşil Yatırımlarına Devam Ediyor

24.07.2026 - 21:44

Anadolu Hayat Emeklilik ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş Birliğini Yeniledi

24.07.2026 - 21:43

Çocuklarda Yutulan Diş Macunu İstemsiz Gluten Maruziyetine Sebep Olabilir

24.07.2026 - 17:34

Manisa Büyükşehir Alaşehir’de Yol Konforunu Artırıyor

24.07.2026 - 17:04

Siemens ve HD Hyundai Gemi İnşasında Dijital Dönüşümü Hızlandırıyor

24.07.2026 - 17:01

TEKNOFEST Şampiyonu Liseliler Projelerini Arktik'te Test Etti

24.07.2026 - 16:43

Hyundai Motor Türkiye’den İşletmelere Özel Finansman Çözüm

24.07.2026 - 16:32

Dijital Teknolojiler İklimlendirme Sistemlerinde Yeni Dönemi Başlatıyor

24.07.2026 - 15:56

Kayseri'de Başkan Büyükkılıç, UND Yönetimiyle Kayseri'nin Lojistik Geleceğini Görüştü

24.07.2026 - 15:55
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel