Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Siyaset
Siyaset

Bursa'da BBP'den Anlamlı Ziyaret: Gürsu Erzurumlular Derneği'nde Birlik Mesajı!

BBP Bursa İl Başkanlığı, Gürsu Erzurumlular Derneği'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret, bölgenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine samimi bir sohbet ortamına dönüştü.

Yayınlama: 20.11.2025 - 09:57 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 856
Paylaş:

BBP Bursa İl Başkanlığı'nın Gürsu Erzurumlular Derneği'ne gerçekleştirdiği ziyaret, yerel siyasette birlik ve beraberlik mesajlarının yükseldiği önemli bir an oldu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan BBP heyeti, dernek üyeleri ve Gürsulu hemşehrilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Bölgenin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırılırken, BBP'nin yerel yönetimlere olan hassasiyeti bir kez daha gözler önüne serildi. Bu anlamlı ziyaret, BBP'nin toplumun her kesimiyle iletişim kurma ve sorunlara yerinde çözüm bulma vizyonunun bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Peki bu ziyaretin perde arkasında neler konuşuldu? İşte detaylar...

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada vatandaşlarla sohbet eden parti yöneticileri, bölgenin sorunları ve talepleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarete BBP Bursa İl Başkanı Oğuz Han Yıldırım, Yıldırım İlçe Başkanı Gürkan Sidal, Gürsu İlçe Başkanı Rıdvan Akbulut ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu toplantıda Erzurumluların yanı sıra Gürsulu vatandaşlar da hazır bulundu.

Programda dikkat çeken bir diğer detay ise sadece Erzurumluların değil, çok sayıda Gürsulu vatandaşın da toplantıya katılması oldu. Bu durum, derneğin ilçedeki birlik ve dayanışma kültürünün önemli bir adresi haline geldiğini bir kez daha gösterdi.

Gürsu Erzurumlular Dernek Başkanı Secaattin Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, BBP heyeti ise toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye, yerel sorunları yerinde dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

BBP Bursa İl Başkanlığı'nın Gürsu Erzurumlular Derneği ziyareti, samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyarette, bölge halkının sorunları ve talepleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Dernek Başkanı Secaattin Sönmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, BBP heyeti toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye devam edeceklerini vurguladı. Ziyarete, BBP Bursa İl Başkanı Oğuz Han Yıldırım, Yıldırım İlçe Başkanı Gürkan Sidal, Gürsu İlçe Başkanı Rıdvan Akbulut ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıya sadece Erzurumlular değil, Gürsulu vatandaşlar da katılarak derneğin ilçedeki birlik ve dayanışma kültürüne katkı sağladığını gösterdi.

Son Haberler

Türkiye ile Güney Kore Arasında Enerji ve Madencilikte İki Yeni İş Birliği Anlaşması

04.11.2026 - 00:37

Kadın Kooperatiflerinin Ekonomik Gücüne Kapadokya’dan Destek

04.11.2026 - 00:32

Garanti BBVA'dan Pay Geri Alım Programı

03.11.2026 - 23:13

Penta Teknoloji, 2026’nın İlk 9 Ayında Güçlü Performansını Sürdürdü

03.11.2026 - 23:10

Başarıya Engel Yok: Yıldız Kartal Sakarya'yı Büyüledi

03.11.2026 - 23:07

Sağlık Hizmetlerine Erişimde Yeni Dönem Dijital ve Yüz Yüze Hizmetler Bir Arada

03.11.2026 - 17:53

Efor Gübre Büyümesini Sürdürüyor

03.11.2026 - 17:45

Borusan Cat, Caterpillar’ın Global Deneyim Markası Cat Compact’i Türkiye’ye Getiriyor

03.11.2026 - 17:45

Ytong Mimari Fikir Yarışması'nın Kazananları Mısır’ın Mimarlık Mirasını Keşfetti

03.11.2026 - 17:30

Kadınlar İçin Enerji Okulu'ndan 15 mezun

03.11.2026 - 17:21
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel