Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Bursa'da Yılbaşı Trafiği Denetiminde 2 Bin 380 Araç ve Sürücüye Ceza Kesildi

Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Trafik Denetleme ve Şube Müdürlüğü ekipleri, 31 Aralık 2024 ve 1 Ocak 2025 tarihlerinde il genelinde yapılan trafik denetimlerinde 2 bin 380 araç ve sürücüye idari para cezası uyguladı. Yeni yılın ilk saatlerinde yoğunlaşan denetimlerde trafik ihlallerine göz açtırılmadı.

Yayınlama: 02.01.2025 - 16:58 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 47
Paylaş:

Bursa'da geçtiğimiz yılın son gününde ve yeni yılın ilk saatlerinde hız kesmeyen trafik denetimleri büyük yankı uyandırdı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde şehir genelinde yapılan yoğun denetimlerle trafik kurallarına uymayan sürücülere göz açtırmadı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı gecesi ve ertesi gününde yaptığı trafik denetimlerine ilişkin verileri özetledi.

BURSA (İGFA) - Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Trafik Denetleme ve Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, il genelinde 31 Aralık 2024 ve 1 Ocak 2025 tarihleri arasında vatandaşların yeni yılı huzur ve güven ortamında karşılaması için yapılan trafik denetimlerini paylaştı.

Denetimlerde çok sayıda araç ve araç sürücüsüne yeni yılın ilk gün ve saatlerinde trafik ihlalleri dolayısıyla toplamda 2 bin 380 araç ve sürücüye idari para cezası uygulandığını bildirdi. 

İşte Bursa trafiğindeki iki günlük bilançonun özeti:

Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yeni yılın ilk günlerinde gerçekleştirdiği trafik denetimlerinde 2 bin 380 araç ve sürücüye ceza kesilmesi dikkat çekti. Trafik ihlallerine karşı sıkı denetimlerin devam edeceği belirtilirken, vatandaşların kurallara uymaları ve trafikte daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

# Bursa Emniyet Müdürlüğü # Trafik Denetimleri # idari para cezası
Son Haberler

Bakan Bak: Ortak Değerlerin Zedelenmesine Müsaade Edemeyiz

24.07.2026 - 23:27

HuqqA & HuQQabaz Yeşil Yatırımlarına Devam Ediyor

24.07.2026 - 21:44

Anadolu Hayat Emeklilik ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş Birliğini Yeniledi

24.07.2026 - 21:43

Çocuklarda Yutulan Diş Macunu İstemsiz Gluten Maruziyetine Sebep Olabilir

24.07.2026 - 17:34

Manisa Büyükşehir Alaşehir’de Yol Konforunu Artırıyor

24.07.2026 - 17:04

Siemens ve HD Hyundai Gemi İnşasında Dijital Dönüşümü Hızlandırıyor

24.07.2026 - 17:01

TEKNOFEST Şampiyonu Liseliler Projelerini Arktik'te Test Etti

24.07.2026 - 16:43

Hyundai Motor Türkiye’den İşletmelere Özel Finansman Çözüm

24.07.2026 - 16:32

Dijital Teknolojiler İklimlendirme Sistemlerinde Yeni Dönemi Başlatıyor

24.07.2026 - 15:56

Kayseri'de Başkan Büyükkılıç, UND Yönetimiyle Kayseri'nin Lojistik Geleceğini Görüştü

24.07.2026 - 15:55
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel