Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Teknoloji
Teknoloji

Bursa'ya Damga Vuran Tay Tescil İşlemleri Devam Ediyor

2025 yılı tay tescil işlemleri Bursa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülüyor. At sahiplerine yapılan duyuruda, tay kayıtlarının doğum tarihinden itibaren üç ay içinde yapılması gerektiği hatırlatıldı.

Yayınlama: 20.03.2025 - 18:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 58
Paylaş:

Bursa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2025 yılı tay tescil işlemleriyle Türkiye'nin dikkatini çekiyor. Safkan Arap ve İngiliz atlarının kayıt işlemleri için Bursa bir kez daha öncü konumda. At sahiplerine yapılan duyuruda, önemli hatırlatmalarla yeni sezona dikkat çekiliyor.

Türkiye'de, Safkan Arap ve İngiliz atlarına yapılan işlem sayılarında ilk sırada yer alan Bursa'da, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nce 2025 yılı tay tescil işlemleri sürüyor.

BURSA (İGFA) - Türkiye'e 2024 yılı doğumlu Safkan Arap ve İngiliz taylarının yaklaşık yüzde 27'sinin soy kütüğüne kayıt işlemleri Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılıyor.

Yazılı açıklama ile at sahiplerine işlemlerle ilgili duyuru yapan İl Müdürlüğü, tayın doğum tarihinden itibaren üç ay içerisinde İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü'ne başvurmalarını hatırlatarak, yeni sezonun tüm atçılık camiasına hayırlı olmasını diledi.

Bursa, Safkan Arap ve İngiliz atlarının soy kütüğüne kayıt işlemleriyle Türkiye'nin lideri konumunda. 2024 yılı doğumlu tayların yüzde 27'sinin kayıtları Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılıyor. At sahiplerine yapılan duyuruda, tayların doğum tarihinden itibaren üç ay içerisinde kayıt yaptırmaları gerektiği vurgulanıyor. Bursa atçılık camiasına, verimli ve başarılı bir yeni sezon dilerken, tay tescil işlemlerine önem verilmesi gerektiği hatırlatılıyor.

# Bursa Tay Tescil İşlemleri # Tarım ve Orman İl Müdürlüğü # Safkan Arap ve İngiliz Atları
Son Haberler

Yatırım fonlarının tasfiyesine ilişkin düzenleme yasalaştı

22.10.2026 - 22:32

Mapfre Sigorta, İş Ortaklarıyla Endülüs Seyahatinde Bir Araya Geldi

22.10.2026 - 21:59

ŞA-RA Enerji’den Mısır’da 1.7 milyar TL’lik Yeni İhale Açıklaması

22.10.2026 - 21:56

Küresel Metalürji Sektörü ANKIROS 2026’da İstanbul’da Buluştu

22.10.2026 - 21:49

Erdemir, İsdemir ve Erdemir Mühendislik ANKIROS 2026’da

22.10.2026 - 21:48

Togg, COP31 Türkiye’nin Mobilite Sektör Ortağı oldu

22.10.2026 - 21:43

Hayat Kimya'dan 40 Milyon Euroluk Yatırım Finansman Anlaşması 

22.10.2026 - 21:37

Elektrikli Otomobil Markalarının Yapay Zekadaki İtibarı Araştırıldı

22.10.2026 - 21:36

WoodTech, Ağaç İşleme Makineleri Sektörünü 39. Kez Buluşturmak Üzere Kapılarını Açtı!

22.10.2026 - 21:34

Halkbank HUBrica Demo Day'de 10 Girişimi Yatırımcılarla Buluşturdu

22.10.2026 - 21:29
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel