Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Büyükşehir'den Çocuklara Kitap Şöleni! Ağaç Altında Okuma Keyfi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, "Ağaç Altı Okumalar" etkinliğiyle çocuklara doğa ile iç içe kitap okuma alışkanlığı kazandırıyor. Minik okurlar, Kozpınar ve Küçükyenice'de kitapların büyülü dünyasına daldı!

Yayınlama: 01.09.2025 - 17:27 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 27
Paylaş:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çocukların gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Başkan Ahmet Akın'ın vizyonuyla hayata geçirilen "Ağaç Altı Okumalar" etkinliği, miniklerin kitap okuma sevgisini perçinliyor. Doğa ile iç içe gerçekleştirilen bu etkinliklerde çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor. Kozpınar ve Küçükyenice'de düzenlenen etkinlikler, çocukların yüzünü güldürdü ve okuma alışkanlıklarına olumlu katkı sağladı. Bu tür etkinlikler, çocukların sosyal ve kültürel gelişimine büyük önem taşıyor ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bu alanda öncü olmaya devam edecek.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla insan odaklı hizmet üreten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın vizyonuyla gerçekleşen etkinliklerde çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen “Ağaç Altı Okumalar” ile çocuklar, doğayla iç içe zaman geçirip kitap okuma alışkanlıklarını güçlendiriyor. Bigadiç’in Kozpınar Mahallesi’nde ve İvrindi’nin Küçükyenice Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte, kitaplarını alan çocuklar doğanın kalbinde kitapların dünyasına dalarak keyifli anlar yaşadılar. Etkinliklerle ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan çocuklar, “Ağaç altında arkadaşlarımızla birlikte kitap okuduk. Çok güzel zaman geçirdik.” diyerek bu etkinliklerle okuma alışkanlıklarının da arttığını belirttiler.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen "Ağaç Altı Okumalar" etkinliği ile çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Bigadiç'in Kozpınar Mahallesi ve İvrindi'nin Küçükyenice Mahallesi'nde düzenlenen etkinliklerde çocuklar, doğanın kalbinde kitap okumanın keyfini çıkardı. Etkinliğe katılan çocuklar, arkadaşlarıyla birlikte ağaç altında kitap okuyarak çok güzel zaman geçirdiklerini ve bu tür etkinliklerin okuma alışkanlıklarını artırdığını ifade ettiler. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bu tür etkinliklerle çocukların kitap okuma alışkanlığını desteklemeye ve onlara keyifli anlar yaşatmaya devam edecektir.

Son Haberler

STM'nin Malezya Korvet Projesi'nde Üçüncü Gemi de Suyla Buluştu

09.08.2026 - 22:39

Havacılık Motorlarında Yeni Dönem: TEI TEKNOLOJİ Çatısı Kuruluyor

09.08.2026 - 22:35

HAVELSAN ve TDK’dan Türk Dili Bilgi Sistemi İçin İş Birliği

09.08.2026 - 22:32

Bakan Bak’tan Down Judo Milli Takımı İçin Tebrik Mesajı

09.08.2026 - 22:30

Rize Yaşayan Miras Şöleni Sona Erdi

09.08.2026 - 22:27

Manisa Büyükşehir’den Kula’da 12,5 Kilometrelik Yol Hamlesi

09.08.2026 - 20:09

Bursa’da Rahvan Atları Şampiyonluk İçin Koştu

09.08.2026 - 20:07

Bursa’da 700 Yıllık Fetih Ruhu Marşlarla Yaşatılıyor

09.08.2026 - 20:06

14. TAYK-Eker Olympos Regatta’da J70 Etabı Tamamlandı

09.08.2026 - 20:03

DOF Robotik Türkiye’nin Teknoloji Liderleri Sıralamasında İlk 10 Arasında

09.08.2026 - 11:29
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel