Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Siyaset
Siyaset

CHP Milletvekili Yazgan, MHP İl Başkanı Tercan'a Yönelik Saldırıyı Kınadı

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, eski MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan'a yapılan saldırıyı sert bir dille kınadı. Yazgan, saldırının haince yapılmış organize bir pusu olduğunu belirtti.

Yayınlama: 14.04.2024 - 16:27 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 34
Paylaş:

CHP Milletvekili Yazgan, MHP İl Başkanı Tercan'a Karşı Sert Tepki Gösterdi! Eski MHP İl Başkanı'na Yönelik Saldırı Şoku... Detaylar Burada!

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, eski MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan’a yönelik saldırı kınadı. Yazgan, “Haince kurulmuş organize bir pusu” tepkisini gösterdi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  CHP’li Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, MHP Edirne İl eski Başkanı Zakir Tercan’a yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınadı.

Yazgan, yazılı yaptığı açıklamada, söz konusu saldırının haince kurulmuş organize bir pusu olduğunu ifade etti. 

"Gece karanlığında gerçekleştirilen saldırı, sadece Sayın Tercan’ı değil, Edirne’de siyaset yapan, yapmak isteyen herkesi hedef almaktadır" diyen Yazgan, "Siyasetin, saldırılarla yönlendirilmesine izin vermeyeceğiz. Her zaman olduğu gibi siyaseti, Edirnemizin ve Edirnelilerin üstün yararı için yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın huzurunu hedef alan saldırıyı kınıyor, Sayın Tercan’a bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu saldırının faillerinin meçhul kalmaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Edirnemizin milletvekili olarak konunun takipçisi olacağım" dedi.

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, MHP Edirne İl eski Başkanı Zakir Tercan'a yapılan saldırıyı kınadı ve saldırının siyaseti hedef aldığını belirtti. Yazgan, saldırının faillerinin bulunması için gereken her şeyin yapılacağını vurgulayarak, Edirne'nin milletvekili olarak bu konuyu takip edeceğini açıkladı. Saldırı, Edirne'deki siyasi arenayı da derinden sarsarken, olayın ardındaki gerçekler merak konusu oldu.

# CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan # MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan # saldırıyı kınadı
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel