Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Siyaset
Siyaset

CHP'li Yazgan'dan Edirnelilere Teşekkür: 'İktidar Yürüyüşümüzün En Güçlü Kanıtısınız!'

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Genel Başkan Özgür Özel'in katıldığı miting sonrası Edirnelilere teşekkür etti. Bu büyük buluşma, partinin iktidara yürüyüşündeki kararlılığının ve halk desteğinin somut göstergesiydi.

Yayınlama: 26.12.2025 - 10:22 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 2052
Paylaş:

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Genel Başkan Özgür Özel'in katılımıyla gerçekleşen tarihi Edirne mitingi sonrası yürekten bir teşekkür mesajı yayımladı. Saraçlar Caddesi'ni dolduran binlerce Edirneli, sadece bir mitinge katılmakla kalmadı, aynı zamanda Türkiye'nin geleceğine dair güçlü bir değişim iradesi sergiledi. Yazgan, bu yoğun katılımın CHP'nin iktidar yürüyüşündeki kararlılığının ve halk desteğinin en somut kanıtı olduğunu vurguladı. Edirne'den yükselen bu ses, yoksulluğa, adaletsizliğe ve hukuksuzluğa karşı bir duruş sergileyerek, CHP'nin çözüm üreten bir parti olduğunu tüm Türkiye'ye ilan etti. Milletvekili Yazgan'ın mesajı, adaleti, demokrasiyi ve refahı geri getirme hedefindeki halkın gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, 20 Aralık Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Saraçlar Caddesi’nde gerçekleştirilen mitingin ardından yazılı bir açıklama yaptı. Yazgan, Edirne mitinginin yalnızca bir buluşma değil, CHP’nin iktidar yürüyüşündeki kararlılığının ve halk desteğinin somut bir göstergesi olduğunu vurguladı. Genel Başkan Özgür Özel’in meydandan verdiği mesajların, adalet, demokrasi ve eşitlik talebini Edirne’den tüm Türkiye’ye güçlü biçimde taşıdığını ifade etti.

Türkiye’nin yoksulluk, adaletsizlik ve hukuksuzluğa mahkûm olmadığını belirten Yazgan, CHP’nin artık sadece eleştiren değil, çözüm üreten ve iktidara hazır bir parti olduğunu söyledi. Saraçlar Meydanı’nda ortaya konan tablonun, bu yürüyüşün geri dönülmez bir aşamaya ulaştığını gösterdiğini kaydetti. Edirne’nin tarih boyunca Cumhuriyet ve demokrasi değerlerine sahip çıktığını hatırlatan Yazgan, mitinge yoğun katılım sağlayan yurttaşların değişim iradesini açıkça ortaya koyduğunu dile getirdi.

CHP'li Yazgan, mitingin düzenlenmesinde emeği geçen parti yöneticilerine, yerel yöneticilere, örgüt üyelerine, kadın ve gençlik kollarına teşekkür ederek, “Bu başarının mimarı, gece gündüz çalışan örgütümüz ve meydanı dolduran Edirnelilerdir” dedi. Açıklamasında, Edirne’den yükselen iradenin CHP’nin iktidara emin adımlarla yürüdüğünün en net göstergesi olduğunu vurgulayan Milletvekili Yazgan, “Bu ülkeye adaleti, demokrasiyi ve refahı yeniden getirecek olan irade halkın iradesidir” dedi.

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan'ın, Genel Başkan Özgür Özel'in katıldığı Edirne mitingi sonrası yaptığı teşekkür açıklaması, parti içinde ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Yazgan, Edirne halkının yoğun katılımını, CHP'nin iktidar yürüyüşündeki kararlılığının ve halk desteğinin güçlü bir göstergesi olarak değerlendirdi. Açıklamasında, Saraçlar Meydanı'ndan yükselen mesajların, adalet, demokrasi ve eşitlik talebini tüm Türkiye'ye taşıdığını belirtti. Milletvekili Yazgan, CHP'nin artık sadece eleştiren değil, çözüm üreten ve iktidara hazır bir parti olduğunu vurgulayarak, Edirnelilerin değişim iradesini ortaya koyduğunu ifade etti. Parti yöneticilerine ve katılım sağlayanlara teşekkür eden Yazgan, bu ülkeye adaleti, demokrasiyi ve refahı getirecek iradenin halkın iradesi olduğunun altını çizdi. Bu miting, Edirne'nin Cumhuriyet ve demokrasi değerlerine olan bağlılığını bir kez daha tescil ederken, CHP'nin geleceğe umutla bakmasını sağladı ve Türkiye genelindeki siyasi değişim rüzgarlarının bir işareti olarak yorumlandı.

Son Haberler

Aras Kargo Spor Kulübü’nün Ev Sahipliğinde Kadın Voleybol Takımları İzmir’in Kurtuluşunu Kutlamak için Sahadaydı

17.09.2026 - 17:40

Daiichi, Türk Mühendisliğinin Gücünü IAA TRANSPORTATION 2026’da Dünya Otomotiv Sektörüne Taşıyor

17.09.2026 - 16:38

AXA Türkiye, “House of Brokers” Buluşmasında İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

17.09.2026 - 16:04

İZKİTAP - 8. İzmir Kitap Fuarı Açılıyor

17.09.2026 - 16:03

Kocaeli’de Bilime 4 Milyon 350 Bin TL Destek

17.09.2026 - 14:49

Kimya Sanayisi Kaynak Verimliliğine Odaklandı

17.09.2026 - 14:40

Hayaller Akvaryumda Hayat Bulacak

17.09.2026 - 14:17

Bosch Silecek Sistemlerinin 100 Yılı

17.09.2026 - 14:16

Borusan Contemporary’de Yeni Sezon İki Sergiyle Başlıyor

17.09.2026 - 14:14

Diş Hekimliğinde 'Vaka Çeşitliliği' ve 'Yapay Zekâ' Dönemi!

17.09.2026 - 14:12
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel