Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorumlulara Hesap Vereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bolu Kartalkaya'daki faciada sorumluluğu olan kimsenin gözünün yaşına bakmayacaklarını belirtti ve gereken adımların atılacağını vurguladı.

Yayınlama: 31.01.2025 - 18:34 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 26
Paylaş:

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu Kartalkaya faciasıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Sayın Erdoğan, parti kongresinde sorumluların hesap vereceğini belirtirken, gündeme ilişkin önemli mesajlar verdi. Ayrıca, Türkiye'nin turizm başarısına vurgu yaparak geleceğe dair umutlu sözler söyledi.

Partisinin Antalya İl Kongresi'ne katılan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu Kartalkaya'daki faciada sorumluluğu olan kimsenin gözünün yaşına bakmayacaklarını söyleid.

ANTALYA (İGFA) - AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya 8'inci Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

Gündeme ilişkin mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 78 canın yitirildiği Bolu Kartalkaya'daki facia gibi trajedilerin bir daha yaşanmaması adına gereken her türlü adımın atılmasını sağlayacaklarının altını çizdi.

“Sorumluluğu olan kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimin eksiği, hatası, ihmali veya kusuru varsa hepsinden hesap sorulmasını temin edeceğiz. Mevzuatla ilgili bir problem varsa Gazi Meclisimizin de desteğiyle çözüme kavuşturacağız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Küresel ve bölgesel dengelerin yeni baştan kurulduğu şu kritik dönemde, Türkiye'nin geçmişte olduğu gibi kaçıracak tek bir fırsatı, heba edecek tek bir potansiyeli yoktur.” dedi.

Öte yandan bugün TÜİK'in açıkladığı 2024 yılının son çeyrek raporu ve istatistiklerine yönelik de değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2024 yılı hedeflerimizin de ötesine geçtik. Turist sayısı 62,3 milyon kişi, turizm gelirlerimiz ise 61,1 milyar dolar oldu" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya 8'inci Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Bolu Kartalkaya faciası gibi trajik olayların önlenmesi için gereken adımların atılacağını vurguladı. Ayrıca, sorumluların hesap vereceğini belirterek, hukuki süreçleri işleteceklerini ifade etti. Açıklamalarında ayrıca, Türkiye'nin turizm sektöründeki başarısını ve ekonomik hedeflerini değerlendirdi, 2024 turizm rakamlarına ilişkin olumlu notlar paylaştı.

# Cumhurbaşkanı Erdoğan # Bolu Kartalkaya faciası # sorumluluk
Son Haberler

Dikkat! Maliye Peşinizde Olabilir... Sosyal Medyadan Satış Yapanları Bekleyen Büyük Tehlike

25.07.2026 - 12:13

Bakanlık, 81 İlde 23 Bin 150 Muhtara Sosyal Hizmet Modellerini Anlattı

25.07.2026 - 12:01

Küresel Ticari Sigorta Fiyatları 2026 Yılının İkinci Çeyreğinde Yüzde 6 Düştü

25.07.2026 - 11:36

Mersin Büyükşehir Tarımsal Üretim Bölgelerinde Ulaşım Altyapısını Güçlendiriyor

25.07.2026 - 11:34

Gebze Center AVM’de Üniversite Adaylarına Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Desteği

25.07.2026 - 11:29

46 Yaşında Okul Birincisi Oldu, Ayakta Alkışlandı

25.07.2026 - 11:25

Didim Belediyesi Yatırım Şampiyonu

25.07.2026 - 10:57

Türk Yönetmen Ulya Aviral, Uluslararası Sinema Dünyasında Yükseliyor

25.07.2026 - 10:56

Türk Okçuluk Geleneği Ziyaretçilerle Buluştu ​​​​​​​

25.07.2026 - 10:36

Arena, OpenAI Select Partner Unvanını Aldı

25.07.2026 - 10:25
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel