Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Zaferi Tarihin En Büyük Yoklukları Yaşanılan Dönemde Elde Ettik'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Töreni'nde yaptığı konuşmada Türkiye'nin 2023 hedefleri ve Yüzyıl vizyonuyla yaktığı ateşin ülkemizi hak ettiği yere çıkaracağını belirtti. Erdoğan, tarihin en büyük yoklukları yaşandığı bir dönemde Çanakkale Zaferi'ni elde ettiklerini vurguladı.

Yayınlama: 18.03.2024 - 14:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 66
Paylaş:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yakılan ateşin Türkiye'yi dünyada hak ettiği yere çıkarmasıyla amacına ulaşacağını söyledi.dedi.

ÇANAKKALE (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Töreni'ne katıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Deniz Zaferi'mizin 109'uncu sene-i devriyesinde bir kez daha aziz şehitlerimizin manevi huzurunda olduklarını belirterek, "Dünya tarihinde eşine nadir rastlanır bir destanla Çanakkale'yi geçilmez kılan kahramanlarımızı rahmetle, şükranla yad ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere bu kahraman orduya önderlik etme şerefine nail olan komutanlarımızı saygıyla anıyoruz" dedi. 

Bin yıllık vatanımız Anadolu'nun müdafaası için ülkemizin ve gönül coğrafyamızın dört bir yanından gelerek gözlerini kırpmadan canlarını veren yiğitlerin her bir ferdine Allah'tan rahmet dleyen Erdoğan ,"Bugün de vatan topraklarında, sınırlarımızda ve sınırlarımız ötesinde ülkemizin güvenliği, milletimizin huzuru, devletimizin bekası için gece gündüz faaliyet halinde olan askerlerimize mevladan kolaylıklar diliyoruz" dedi.

2023 hedefleriyle Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yaktığımız ateş inşallah ülkemizi dünyada hak ettiği yere çıkarmamızla gayesine ulaşacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üstelik biz Çanakkale Zaferi'ni ve ardından gelen başarıları tarihimizin en büyük yokluklarını, kuşatmalarını, ihanetlerini yaşadığımız bir dönemde elde ettik" değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile dua edildi. Daha sonra Şehitlik Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitliklere karanfil bıraktı.

# Çanakkale Zaferi # Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan # Türkiye Yüzyıl vizyonu
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel