Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çarpıcı Açıklamalar: Belediyeleri Kuşatan Suç Örgütü Deşifre Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, suç örgütleriyle mücadelede kararlılık vurgusu yaparak belediyeleri ahtapot gibi saran suç örgütünün deşifre olacağını belirtti. Ayrıca muhalefete de mesaj gönderen Erdoğan, Filistin meselesinde Türkiye'nin tutumunu yineledi ve terörsüz Türkiye hedefini vurguladı.

Yayınlama: 30.03.2025 - 21:05 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 51
Paylaş:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyeleri kuşatan suç örgütünün deşifre olacağını açıkladı. Ayrıca muhalefete de mesaj gönderen Erdoğan, Filistin meselesinde Türkiye'nin yanında olduğunu vurguladı. Terörsüz Türkiye hedefini belirten Erdoğan, suç örgütleriyle mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini kaydetti.

AMKARA-BHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti teşkilatlarına gönderdiği video mesajda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Suç örgütleriyle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Erdoğan, “Belediyeleri ahtapot gibi saran suç örgütü deşifre olacaktır. Rüşvet, yolsuzluk ve terör soruşturmalarını dikkatle takip ediyoruz. Ramazanın son 10 gününde yaşanan olaylar ve sokak terörü, soygunu perdeleme çabasından başka bir şey değildir” dedi. Muhalefete de mesaj veren Erdoğan, “Bizi kendi bataklıklarına çekmek isteyenlerin tuzaklarına düşmeyecek, ana muhalefetin parti içi kavgalarına hiçbir şartta taraf olmayacağız. Milletimiz tuzağa gelmedi, provokatörlerin kışkırtmalarına boyun eğmedi” ifadelerini kullandı. "FİLİSTİNLİ MAZLUMLARIN YANINDAYIZ" Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin konusunda Türkiye'nin tutumunu bir kez daha yineleyerek, "Gerek insani yardım faaliyetlerimiz, gerek diplomatik girişimlerimiz, gerekse kampanyalarımızla Filistinli mazlumların yanındayız" diye konuştu. "SURİYE'NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ ÖNCELİĞİMİZ" Suriye’deki gelişmelere de değinen Erdoğan, "Suriye halkı muhteşem bir zafere imza attı. Türkiye olarak Suriye’nin toprak bütünlüğünün korunmasını öncelikli görüyoruz" dedi. PKK terör örgütünün silah bırakması gerektiğini belirten Erdoğan, "PKK’nın kendisini feshedip silahları teslim etmesiyle birlikte Türkiye, 40 yıldır ayağına vurulan prangadan kurtulmuş olacak. Terörsüz Türkiye hedefimizden asla taviz vermeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları, ülke gündeminde sıcak bir tartışma konusu haline geldi. Suç örgütlerine karşı verilen mücadeledeki kararlı tutum, toplumda güveni ve adaleti sağlama yolunda atılan önemli adımların bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Ayrıca, Erdoğan'ın Filistin ve Suriye konularındaki net duruşu, Türkiye'nin dış politikada takip ettiği aktif ve insani yardıma dayalı bir politikanın vurgusu olarak dikkat çekiyor.

# Cumhurbaşkanı Erdoğan # Suç Örgütleri # belediyeler # Filistin # Terör # Türkiye
Son Haberler

Kocaeli’de Bilime 4 Milyon 350 Bin TL Destek

17.09.2026 - 14:49

Kimya Sanayisi Kaynak Verimliliğine Odaklandı

17.09.2026 - 14:40

Hayaller Akvaryumda Hayat Bulacak

17.09.2026 - 14:17

Diş Hekimliğinde 'Vaka Çeşitliliği' ve 'Yapay Zekâ' Dönemi!

17.09.2026 - 14:12

Lenzing, Tekstilin Yolculuğunu İzlenebilir Kılıyor

17.09.2026 - 13:46

Türkiye ile Çin Arasında “Yuvaya Dönüş” Hareketi

17.09.2026 - 13:35

ING Türkiye’de Üst Düzey Atama

17.09.2026 - 13:30

Youth Awards 2026’dan Beymen Promise’e Silver Ödül

17.09.2026 - 13:10

QNB Türkiye’den Kadınların Ekonomik Güçlenmesine Yeni Kaynak

17.09.2026 - 12:01

Marshall’dan “Ses Getiren Ustalık” Ürünü: Luksima Silikonlu Özel Mat

17.09.2026 - 11:59
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel