Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Denizli Büyükşehir, Uğur Mumcu Anısını Özel Bir Geceyle Yaşatacak

Denizli Büyükşehir, Gazeteci-yönetmen Nebil Özgentürk'ün sunumuyla Uğur Mumcu’nun yaşamını ve fikirlerini ele alan belgesel gösterimi ve Özgentürk’ün Uğur Mumcu’nun düşünce dünyasına ışık tutacağı özel konuşması ile gerçekleştirilen anma gecesinde özel bir konser de yer alacak.

Yayınlama: 24.01.2025 - 11:21 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 63
Paylaş:

Denizli Büyükşehir, Uğur Mumcu Anısını Özel Bir Geceyle Yeniden Hatırlatacak! Gazeteci-yönetmen Nebil Özgentürk'ün sunumuyla düzenlenecek anma programı, Uğur Mumcu’nun düşünce dünyasına ışık tutacak özel bir belgesel gösterimi ile başlayacak. Etkinlik, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından hazırlanan özel bir konserle taçlanacak. Ayrıntılar için yazının devamını okuyun.

Program, Gazeteci-yönetmen Nebil Özgentürk'ün sunumuyla Uğur Mumcu’nun yaşamını ve fikirlerini ele alan “Bir keskin ve ölümsüz kalem, Uğur Mumcu’yu anıyoruz” başlıklı belgesel gösterimiyle başlayacak. Özgentürk’ün Uğur Mumcu’nun düşünce dünyasına ışık tutacağı özel konuşmasıyla devam edecek etkinlik, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından hazırlanmış özel bir konserle taçlanacak. 25 Ocak Cumartesi günü saat 20.30’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda ücretsiz gerçekleştirecek etkinlikle ilgili rezervasyon e-bilet.denizli.bel.tr adresinden yapılabilecek.

“Mumcu, halkın vicdanıydı”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bu özel anma programına tüm hemşehrilerini beklediklerini ifade ederek, Uğur Mumcu’nun yalnızca bir gazeteci değil, aynı zamanda adalet, demokrasi ve özgürlük mücadelesi veren bir düşünce insanı olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Uğur Mumcu’nun kalemi, hakikatin gücü ve halkın vicdanıydı. Onun açtığı yolda bağımsız ve özgür bir gelecek için çaba göstermeye devam edeceğiz. Bu anlamlı gecede, halkımızı büyük bir fikir insanını anmak ve anlamak için bir araya gelmeye davet ediyorum.”

25 Ocak Cumartesi günü saat 20.30’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda gerçekleştirilecek olan etkinlik ücretsiz olarak düzenlenecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Uğur Mumcu'nun sadece bir gazeteci değil, aynı zamanda adalet, demokrasi ve özgürlük mücadelesi veren bir düşünce insanı olduğunu vurgulayarak herkesi bu anlamlı gecede bir araya gelmeye çağırdı. Programla ilgili rezervasyon işlemleri e-bilet.denizli.bel.tr adresinden yapılabilir.

Son Haberler

Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı

17.10.2026 - 23:18

Galatasaray deplasmanda kazandı: Deniz Gül 88. dakikada attı

17.10.2026 - 18:52

Ütüyü Buzdolabına Koymak Hastalığın Net Bir İşareti!

17.10.2026 - 18:41

Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu

17.10.2026 - 18:33

Türk Telekom Küresel Arenadaki Güçlü Konumunu Pekiştiriyor

17.10.2026 - 18:32

Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetimi Güven Tazeledi

17.10.2026 - 18:29

Sütaş, Süt ve Süt Ürünlerinde “Türkiye’nin En Güvenilir Markası”

17.10.2026 - 18:28

Potada derbi heyecanı: Beşiktaş, Galatasaray’ı ağırlayacak

17.10.2026 - 17:35

Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

17.10.2026 - 17:32

Ankara’nın meşhur ayazı kolonyaya dönüştürüldü

17.10.2026 - 16:47
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel