Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Denizli Büyükşehir, Üniversitelilere Ayni Öğrenim Yardımını Başlattı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik bu yıl ilk defa başlattığı ayni öğrenim yardımını öğrencilerin hesaplarına yatırmaya başladı. Başvurular arasında Denizli sınırları içinde ikamet eden, hane geliri iki asgari ücretin altında olan öğrenciler öğrenim desteğinden faydalanıyor.

Yayınlama: 31.01.2025 - 16:07 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 41
Paylaş:

Denizli Büyükşehir, üniversitede okuyan öğrencilere yönelik başlattığı öğrenim yardımı programı ile destek olmaya devam ediyor. Hane geliri belirlenen seviyenin altında olan öğrencilerin faydalanabileceği bu ayni yardım, şehirlerarası ulaşım, kırtasiye ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere sağlanıyor. Detaylar haberde!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin üniversitede eğitim gören öğrencilere yönelik ilk kez bu sene başlattığı ayni öğrenim desteği öğrencilerin hesaplarına yatırılmaya başlandı. Yapılan incelemeler sonucunda, başvurular arasında Denizli sınırları içinde ikamet eden ancak başka illerde üniversite eğitimi gören, hane geliri iki asgari ücretin altında olan öğrenciler öğrenim yardımı almaya hak kazanmıştı. Öğrenim yardımı, öğrencilere şehirlerarası ulaşım, kırtasiye ve barınma gibi ihtiyaçlarda kullanılmak üzere ayni yardım şeklinde sağlandı.

Faturalarını teslim etmeyen öğrencilere çağrı

Öte yandan başvurusu onaylandığı halde henüz fatura teslim etmeyen öğrenciler, faturalarını sunmaya devam edebileceği, uygun bulunan başvurulara geri ödemelerin kademeli olarak süreceği ifade edildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı ayni öğrenim yardımı programı kapsamında, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için maddi destek sağlanıyor. Denizli sınırları içinde ikamet eden ve hane geliri belirlenen seviyenin altında olan üniversite öğrencileri bu desteği almaya hak kazanıyor. Ayrıca, program kapsamında faturalarını henüz teslim etmeyen öğrencilere çağrıda bulunuldu ve faturalarını sunmaları gerektiği hatırlatıldı.

Son Haberler

Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı

17.10.2026 - 23:18

Galatasaray deplasmanda kazandı: Deniz Gül 88. dakikada attı

17.10.2026 - 18:52

Ütüyü Buzdolabına Koymak Hastalığın Net Bir İşareti!

17.10.2026 - 18:41

Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu

17.10.2026 - 18:33

Türk Telekom Küresel Arenadaki Güçlü Konumunu Pekiştiriyor

17.10.2026 - 18:32

Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetimi Güven Tazeledi

17.10.2026 - 18:29

Sütaş, Süt ve Süt Ürünlerinde “Türkiye’nin En Güvenilir Markası”

17.10.2026 - 18:28

Potada derbi heyecanı: Beşiktaş, Galatasaray’ı ağırlayacak

17.10.2026 - 17:35

Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

17.10.2026 - 17:32

Ankara’nın meşhur ayazı kolonyaya dönüştürüldü

17.10.2026 - 16:47
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel