Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Spor
Spor

Denizli'den Marmaris'e Yüzme Sevdası: Kadınlar Denizle Buluştu!

Denizli'de yüzme öğrenen 80 kadın, Marmaris'te Ege'nin serin sularında keyifli bir gün geçirdi. Mavi yolculukla moral depoladılar!

Yayınlama: 06.08.2025 - 16:29 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı Okunma: 140
Paylaş:

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin örnek projesi 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın', kadınların hayatına dokunmaya devam ediyor. Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu'nda eğitim alan kadınlar, Marmaris'e unutulmaz bir geziyle ödüllendirildi. Ege'nin incisi Marmaris'te denizle buluşan kadınlar, hem yüzme pratiği yaptı hem de tekne turuyla eşsiz koyların tadını çıkardı. Bu anlamlı gezi, kadınların sosyalleşmesine ve motivasyonuna büyük katkı sağladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu tür sosyal projeleri, kentteki yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında, Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu’nda eğitim alan yaklaşık 80 kadın kursiyer, Marmaris’e günübirlik geziye götürüldü.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentteki kadınların yüzme öğrenmesi ve sosyal aktivitelere katılarak keyifli vakit geçirmesi için hayata geçirdiği “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesini tüm hızıyla sürdürüyor. Proje çerçevesinde, Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu’nda eğitim alan Pınarkent, Küçükdere, Yeniköy ve Irlıganlı mahallelerinden yaklaşık 80 kadın kursiyer, Marmaris’e günübirlik geziye götürüldü.

Ege’nin serin sularıyla buluşan kadınlar, hem yüzme pratiği yaptı hem de doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla gerçekleşen geziye, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun eşi Nilgün Çavuşoğlu ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayşe Sarıkaya da eşlik etti.

Marmaris’in koylarında mavi yolculuk

Gezide kadınlar için Marmaris koylarını kapsayan bir tekne turu da düzenlendi. Katılımcılar, berrak sularda yüzme molaları verirken eşsiz manzaralar eşliğinde mavi yolculuğun tadını çıkardı. Deniz havası ve tekne gezisiyle moral depolayan kadınlar, gün sonunda bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında, yaklaşık 80 kadın kursiyer Marmaris'e günübirlik geziye götürüldü. Kadınlar, Marmaris koylarında tekne turu yaparak ve berrak sularda yüzerek keyifli bir gün geçirdi. Geziye, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun eşi Nilgün Çavuşoğlu ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayşe Sarıkaya da eşlik etti. Etkinlik, kadınların sosyalleşmesine ve yüzme becerilerini geliştirmesine olanak sağlarken, aynı zamanda unutulmaz anılar biriktirmelerine de yardımcı oldu. Projenin, kentteki kadınların aktif yaşamına katkı sağlamaya devam edeceği belirtildi.

# Yüzme Bilmeyen Kalmasın # Denizli Büyükşehir Belediyesi # Marmaris Gezisi
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel