Aydın'ın gururu Didim Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı! İzmir ekibi Ülküspor karşısında sergiledikleri üstün performansla 3-0'lık net bir galibiyet elde eden sarı lacivertliler, taraftarlarını sevince boğdu. Bu galibiyet, takımın moralini yükseltirken, şampiyonluk yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Peki, Didim'in Sultanları bu başarıyı nasıl elde etti? Takımın hedefleri neler? Tüm detaylar haberimizde!

AYDIN (BHA) ERDAL AYDIN

TVF 2.Lig 7.Grup’ta mücadele eden Aydın temsilcisi Polat Group Didim Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 14.hafta karşılaşmasında evinde İzmir ekibi Ülküspor’u konuk etti. Didim Atatürk Spor Slaonu’nda oynanan mücadelede sarı lacivertli ekip rakibini 25-11, 25-3 ve 25-13 setlerle 3-0 mağlup etti.

Bu galibiyetle Didim ekibi 3 puanın sahibi olarak 5.sıraya yerleşti ve zirve takibini sürdürdü.

Polat Group Didim Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, TVF 2.Lig 7.Grup'taki 14.hafta maçında Ülküspor'u Didim Atatürk Spor Salonu'nda ağırladı. Maçı 25-11, 25-3 ve 25-13'lük setlerle 3-0 kazanan Didim ekibi, bu galibiyetle puanını artırarak 5.sıraya yükseldi ve zirve yarışındaki iddiasını korudu. Takımın sergilediği disiplinli oyun ve etkili hücumlar, galibiyetin anahtarı oldu. Didim Belediyespor, önümüzdeki maçlarda da aynı performansı sergileyerek şampiyonluk hedefine ulaşmayı amaçlıyor.