Kars'ın ticaret ve sanayi dünyasında heyecan verici gelişmeler! Digor ESO Başkanı Cemal Bölgi, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Bozan'ı ziyaret ederek bölgedeki esnaf ve sanatkârların durumu hakkında önemli konuları ele aldı.

KARS-BHA Digor Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Bölgi, Kars ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, bölgedeki esnaf ve sanatkârların durumu, ticaretin geliştirilmesi ve iş birliği imkanları üzerine verimli bir istişare gerçekleştirildi. Yerel ticaretin güçlenmesi adına iş birliği ve dayanışmanın önemine vurgu yapılan ziyarette, gelecekte yapılabilecek ortak çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Digor Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Bölgi'nin Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Bozan'ı ziyareti, yerel ticaretin güçlenmesi adına iş birliği ve dayanışmanın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bu verimli görüşme, gelecekteki ortak çalışmalar için umut vaat ediyor.