Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Siyaset
Siyaset

Edirne Keşan CHP Gençlik Kolları'nda Aday Yarışı Başlıyor

Edirne'nin Keşan ilçesinde CHP Keşan Gençlik Kolları'nın 11 Ağustos Pazar günü yapılacak genel kurulunda adaylar çıkmaya başladı. Mevcut Başkan Halil Can Uvacıklı'nın yeniden göreve talip olduğu Keşan'da, Gençlik Kolları'na, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gülcü de aday olduğunu açıkladı.

Yayınlama: 04.08.2024 - 17:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 35
Paylaş:

Edirne'nin Keşan ilçesindeki CHP Keşan Gençlik Kolları'nda adaylık yarışı kızışıyor. 11 Ağustos Pazar günü yapılacak genel kurul öncesi, Halil Can Uvacıklı ve Emre Gülcü, başkanlık için adaylıklarını açıkladı. Gençlik Kolları'nın geleceğini şekillendirecek bu seçimde heyecan dorukta!

Edirne'nin Keşan ilçesinde CHP Keşan Gençlik Kolları’nın 11 Ağustos Pazar günü yapılacak genel kurulunda adaylar çıkmaya başladı. Mevcut Başkan Halil Can Uvacıklı'nın yeniden göreve talip olduğu Keşan'da, Gençlik Kolları'na, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gülcü de aday olduğunu açıkladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - CHP Keşan İlçe Gençlik Kolları 11 Ağustos Pazar günü olağan genel kurula hazırlanıyor.

 

Genel kurul öncesinde halen Keşan Gençlik Kolları Başkanı olan Halil Can Uvacıklı yeniden aday olduğunu açıkladı. Uvacıklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gençlerin enerjisini, umutlarını ve sesini daha güçlü şekilde duyurmak adına çıktıkları yolda aynı heyecan ve motivasyonla gözlerini genel seçime diktiklerini ve bu nedenle geleceğin teminatı olan gençlerden bir kez daha yetki istediğini söyledi. Uvacıklı,  "Gelin gençlerin iktidarını hep birlikte kuralım. Bu süreçte desteklerinizi bekliyorum" dedi.

Öte yandan CHP Keşan Gençlik Kolları Başkanlığı'na bir diğer aday ise Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gülcü oldu. Gülcü de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adaylığını açıkladı.

Gülcü paylaşımında, CHP'nin gücüne güç katmak; yoluna yoldaş, sesine nefes olmak için Keşan’da yeni bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, "Çocukluğumuzun sevinci, gençliğimizin umudu olan partimizin uzun yıllardır bir neferi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Keşan’da elimizden geleni değil üzerimize düşeni yapmak için, Sadece seçim zamanı değil her zaman gençlerimizle birlikte olmak için CHP Keşan Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum" diyerek destek beklediğini söyledi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde, CHP Keşan Gençlik Kolları'nın genel kuruluna yaklaşırken, adaylar belirginleşmeye başladı. Mevcut başkan Halil Can Uvacıklı'nın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gülcü de başkanlık için adaylığını açıkladı. Gençlerin enerjisi ve umutlarıyla dolu bu süreçte, CHP Keşan Gençlik Kolları'nın geleceği belirlenecek. Adaylar, gençlerin sesini daha güçlü duyurmak ve partinin gücüne güç katmak için mücadele edecekler.

# CHP Keşan Gençlik Kolları # Halil Can Uvacıklı # Emre Gülcü
Son Haberler

Akfen Gönüllüleri, 48. İstanbul Maratonu’nda Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Koştu

02.11.2026 - 17:27

INAN Derneği Genç Akademi İlk Mezunlarını Verdi

02.11.2026 - 17:27

YEKA RES-2026 Yarışmaları Yapıldı

02.11.2026 - 17:23

Dünya Sağlıklı Yaşama Trilyonlar Harcıyor

02.11.2026 - 17:00

Metgün Enerji YEKA RES-2026’nın En Büyük Projesi 320 MW Kurulu Gücündeki Sivas RES’i Kazandı

02.11.2026 - 16:57

11 il merkezli siber suç operasyonu: 86 tutuklama

02.11.2026 - 16:29

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel