Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Teknoloji
Teknoloji

Edirne Keşan'da 2 Zanlı Uyuşturucu ve Silahla Yağma Suçlarından Tutuklandı

Edirne'nin Keşan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonlarda, uyuşturucu ticareti ve silahla yağma suçlarından aranan 2 zanlı tutuklandı.

Yayınlama: 26.01.2025 - 12:48 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 51
Paylaş:

Edirne Keşan'da gerçekleşen operasyonlarda, uyuşturucu ve silahla yağma suçlarından aranan 2 zanlının tutuklandığı haberimizle sizleri bilgilendiriyoruz. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonu sonucunda suçlular adalet önüne çıkarıldı. Detaylar için haberimize göz atın!

Edirne'de Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında iki ayrı operasyonda, uyuşturucu ticareti ve silahla yağma suçlarından aranan iki kişiyi yakaladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne'nin Keşan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, suçlarından dolayı aranan şahıslara yönelik başarılı bir operasyona imza attı.

Gerçekleşen iki ayrı operasyonda, uyuşturucu ticareti ve silahla yağma suçlarından aranan iki şüpheli yakalanarak Edirne Cezaevi’ne sevk edildi.

İlk operasyon Yenimescit Mahallesinde gerçekleştirildi. Yağmur Sokak üzerinde gerçekleştirilen kontrollerde, N.D. isimli şahsın, Edirne Ağır Ceza İlamat Masası tarafından “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan 14 yıl 2 ay hapis cezasıyla arandığı tespit edildi.

Diğer operasyon ise Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde 700 Evler TOKİ civarında yapılan kontroller esnasında yapıldı. M.D. isimli şahsın, Keşan İlamat ve İnfaz Bürosunca “Konutta Silahla Yağma” suçundan 2 yıl 3 ay hapis cezasıyla arandığı belirlendi.

Her iki şüpheli de emniyetteki işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edilirken, cezaevine gönderildi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde gerçekleşen operasyonlarda, uyuşturucu ticareti ve silahla yağma suçlarından aranan 2 zanlı tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kararlı çalışmaları sonucunda suçluların yakalanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. Toplumun huzur ve güvenliği için yürütülen bu tür operasyonların devam etmesi bekleniyor.

# Edirne Keşan # Uyuşturucu Ticareti # silahla yağma
Son Haberler

Polisan Kansai Boya’nın kalan yüzde 50’si 93 milyon dolara satıldı

27.10.2026 - 23:44

AMD ve Meta, Meta’nın Süper Zeka Altyapısına Güç Vermek İçin Stratejik Ortaklıklarını Genişletiyor

27.10.2026 - 17:55

Susamamak, Suya İhtiyaç Duymadığınız Anlamına Gelmiyor

27.10.2026 - 17:31

Türkiye'nin makine ihracatında AB ile yeni dönem

27.10.2026 - 17:27

Zeiss Türkiye, İki Ülke Arasında Güvenilir Bir Teknoloji Köprüsü

27.10.2026 - 17:09

Anadolu Hayat Emeklilik’in Aktif Büyüklüğü Yüzde 35 Artışla 508 Milyar TL’ye Ulaştı

27.10.2026 - 17:02

İstanbullular Cumhuriyet'in 103. Yılını Coşkuyla Kutlayacak

27.10.2026 - 16:48

Türkiye Kupası’nda heyecan artıyor: Kura çekimi 4 Kasım’da

27.10.2026 - 16:45

Millî Enerji 2040 vizyonuyla enerji bağımlılığının azaltılması hedefleniyor

27.10.2026 - 16:33

Aksa Doğalgaz Teknoloji, Operasyonel Mükemmellik ve Sürdürülebilirlik Odaklı Büyümeye Devam Edecek

27.10.2026 - 16:28
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel