Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Edirne'de 48 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın düzensiz göçmenlerle mücadele kapsamındaki operasyonlarında 48 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı. Ekipler, Merkez Bosna köyü, TEM gişeleri, Meriç ilçesi Serem köyü, İpsala ilçesi Paşaköy, Havsa ve Uzunköprü ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 48 düzensiz göçmeni ve 2 organizatörü gözaltına aldı.

Yayınlama: 15.08.2024 - 10:37 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 25
Paylaş:

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nca yürütülen düzensiz göçmen operasyonlarında 48 düzensiz göçmen ile 2 organizatör yakalandı. Operasyonlar, Merkez Bosna köyü, TEM gişeleri ve diğer noktalarda gerçekleşti. Yakalananlar ülkelerine iade edilirken, organizatörler hakkında adli süreç başlatıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nca sürdürülen düzensiz göçmenlerle mücadele kapsamında yapılan farklı operasyonlarda toplamda 48 düzensiz göçmenin yanı sıra 2 organizatör yakalandı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne'de düzensiz göçmen operasyonları üzerine yoğunlaşan İl Jandarma Komutanlığı'na  bağlı ekipler, farklı operasyonlarda çok sayıda düzensiz göçmeni yakaladı.

Komutanlığın sorumluluk bölgesindeki operasyonlarda Merkez Bosna köyü, TEM gişeleri, Meriç ilçesi Serem köyü ve İpsala ilçesi Paşaköy'ün yanı sıra Havsa ve Uzunköprü  ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda toplam 48 düzensiz göçmen yakalandı.

Yakalanan düzensiz göçmenlerin tamamı, farklı ülkelerden olduğu belirtildi.

Operasyonlarda onları taşıyan araçla birlikte toplamda 2 organizatör de yakalandı.

Yakalanan tüm düzensiz göçmenler, ülkelerine iade edilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edilirken, gözaltına alınan organizatör hakkında ise adli süreç başlatıldı.

Edirne'de düzensiz göçmenlerle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda önemli sonuçlara varıldı. Jandarma ekipleri, farklı noktalarda gerçekleşen operasyonlarda, 48 düzensiz göçmen ile 2 organizatörü gözaltına aldı. Yakalanan düzensiz göçmenler ülkelerine iade edilirken, organizatörler hakkında adli işlemler başlatıldı. Bölgede düzensiz göçmenleri taşıyan suç örgütleri ile mücadele kararlılıkla sürdürülüyor.

# Edirne düzensiz göçmen # Edirne Jandarma operasyon # Edirne organize suç örgütü
Son Haberler

Kruvaziyerde Yatırımlar Denizden Karaya Genişliyor

11.09.2026 - 16:41

Bakan Ersoy Sektörü Dinledi, Kentin Turizm Gündemi Masaya Yatırıldı

11.09.2026 - 16:30

Tamamen Elektrikli MINI Countryman, Yenilenen Tasarım Paketiyle MINI Online Store’da

11.09.2026 - 16:27

Botoks Artık Tutmuyorsa Nedeni İlaç Olmayabilir!

11.09.2026 - 16:09

Divan Grubu Oteller ve Ziyafet Birimleri Genel Müdür Yardımcısı Uygar Koçaş Oldu

11.09.2026 - 15:54

Akhisar’da 30 Yıllık Sorun Çözüme Kavuşuyor

11.09.2026 - 15:36

Kopya İntiharlara Dikkat!

11.09.2026 - 15:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de 26 Projenin Açılışını Gerçekleştirdi

11.09.2026 - 15:11

TÜİK Açıkladı: İhracat ve İthalatta Büyük İşletmeler Öne Çıktı

11.09.2026 - 15:05

Sodexo Türkiye’de Transformasyon Direktörlüğü’ne Onur Akyol Getirildi

11.09.2026 - 14:36
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel