Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa

Ekrem Faruk Civelekoğlu, Ramazan'da Özverili Çalışan Teşkilatını Kutladı

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, Ramazan ayında özverili bir çalışma sergileyen yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. İftar yemeğinde bir araya gelen 30 kişilik yönetim kurulu üyeleri ve aileleri birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yayınlama: 28.03.2025 - 17:07 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 59
Paylaş:

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, Ramazan ayında özverili çalışan teşkilatını kutladı. Yönetim kurulu üyelerinin gönül sofraları kuran fedakarlıklarına vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Teşkilatın Ramazan Bayramı sonrası saha çalışmalarına devam edeceğini belirterek, parti olarak halkın derdiyle dertlenmeye devam edeceklerini vurguladı.

GİRESUN-BHA AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, Ramazan ayında özverili bir çalışma yürüten yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 30 kişilik yönetim kurulu üyeleri ve ailelerinin katıldığını iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi. AK Parti Merkez İlçe teşkilatında ilk kez gerçekleştirilen iftar programında konuşan Ekrem Faruk Civelekoğlu, Ramazan ayı çalışmalarını taçlandırmak ve gizli kahraman olan ailelerle kaynaşmak için bir araya geldiklerini kaydetti. Ekrem Faruk Civelekoğlu, Ramazan ayı süresince evinden ve ailesinden fedakarlık göstererek, her akşam ihtiyaç sahibi ailelerle gönül sofrası kuran tüm yönetim kurulu üyelerine tek tek teşekkür etti. AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak Ramazan Bayramı’ndan sonra dur durak demeden saha çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizen Ekrem Faruk Civelekoğlu, “AK Parti Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletin derdiyle dertlenmeye kendine şiar etmiş bir partidir” dedi. Ekrem Faruk Civelekoğlu, tüm Giresunların Ramazan Bayramı’nı da kutlayarak, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlar diledi.

Ekrem Faruk Civelekoğlu, AK Parti Giresun Merkez İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerinin Ramazan ayındaki özverili çalışmalarını iftar yemeğinde takdirle karşılayarak teşekkür etti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde halkın yanında olan partilerinin sahadaki varlığını sürdüreceğini belirtti. Giresun halkının Ramazan Bayramı'nı da kutlayarak, huzurlu ve sağlıklı günler diledi.

# Ekrem Faruk Civelekoğlu # Ramazan Ayı # AK Parti Giresun
Son Haberler

Rönesans 11 Yıldır Dünyanın İlk 50 Uluslararası Müteahhidi Arasında

07.09.2026 - 18:07

Binance TR, Gaming Istanbul 2026’ya SuperApp Sponsoru Olarak Katılıyor

07.09.2026 - 17:19

Cargill, Gıda Üreticilerinin Ürün Geliştirme Süreçlerini İhtiyaca Özel Fonksiyonel Sistemlerle Hızlandırıyor 

07.09.2026 - 17:14

Red Bull Karton Tekne 13 Eylül’de İzmir’de Suya İniyor

07.09.2026 - 17:06

Günde 1 Milyondan Fazla Dijital Bahsetme Analiz Ediliyor

07.09.2026 - 16:59

2026 Yazında Türkiye Ne Dinledi? Spotify En Çok Dinlenen Şarkıları Açıkladı

07.09.2026 - 16:59

Sağlık Turizminde Komplikasyon Sigortası Karı, Kimleri Nasıl Etkileyecek?

07.09.2026 - 16:56

Kütahya Porselen, İş Ortakları İle ‘Yeni Ufuklar Zirvesi’nde Buluştu

07.09.2026 - 16:46

İş Dünyası Gençlere Ne Kadar Hazır?

07.09.2026 - 16:42

QNET, Yeni Girişimcilerle Güçlendiği,  28’inci Yaşını Kutluyor

07.09.2026 - 16:39
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel