Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Ekonomi
Ekonomi

Elektrikli Araç Sahipleri Uçuşa Geçiyor: WAT Mobilite ve Pegasus'tan BolBol Bilet Fırsatı!

WAT Mobilite ve Pegasus iş birliğiyle elektrikli araç kullanıcılarına özel kampanya! 300 kWh şarj yapanlar, yurt dışı uçak bileti kazanma fırsatı yakalıyor.

Yayınlama: 10.11.2025 - 11:55 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı Okunma: 69
Paylaş:

Elektrikli araç devrimi hız kesmeden devam ederken, WAT Mobilite ve Pegasus'tan ezber bozan bir iş birliği geldi. Bu ortaklık, sadece elektrikli araç kullanımını teşvik etmekle kalmıyor, aynı zamanda çevre dostu seyahat edenlere benzersiz avantajlar sunuyor. Düşünün ki, aracınızı şarj ederken bir sonraki yurt dışı seyahatinizin biletini kazanıyorsunuz. Bu kampanya, e-mobilite'ye geçişi daha da cazip hale getirirken, sürdürülebilir bir geleceğe yapılan yatırımı ödüllendiriyor. WAT Mobilite ve Pegasus'un bu yenilikçi yaklaşımı, diğer sektörlere de ilham kaynağı olacak gibi görünüyor. Elektrikli araç sahipleri, bu fırsatı kaçırmayın!

Koç Topluluğu şirketlerinden WAT Mobilite, Pegasus Hava Yolları ile önemli bir iş birliğine imza attı.

Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren WAT Mobilite ile Pegasus Hava Yolları ortaklığıyla hayata geçirilen kampanya, elektrikli araç kullanıcılarına özel ek bir seyahat değeri sunuyor.

1–30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, bireysel WAT Mobilite kullanıcıları, mobil uygulama üzerinden WAT Mobilite şarj istasyonlarında, toplam 300 kWh ve üzeri dolum gerçekleştirdiklerinde, Pegasus BolBol hesabı üzerinden kış dönemi seyahatlerinde 1 adet yurt dışı biletine karşılık gelen 10.000 BolPuan kazanıyor. WAT Mobilite ve Pegasus hesaplarındaki üyeliklerin aynı cep telefonu ile oluşturulma şartı ile birlikte kampanyaya dahil olan kullanıcıların BolPuan’ları, şarj işlemini takip eden ay içinde Pegasus BolBol hesaplarına tanımlanıyor. Kampanya detayları WAT Mobilite ve Pegasus sayfalarında yer alıyor.

WAT Mobilite, elektrikli araç kullanıcılarına sunduğu kapsamlı dijital çözümler ve yaygın şarj ağıyla Türkiye’de e-mobilite dönüşümünün öncü markaları arasında yer alıyor.

Kaynak: (KAHA) Kapsül Haber Ajansı

WAT Mobilite ve Pegasus'un Kasım ayı boyunca geçerli olacak kampanyası, elektrikli araç kullanıcılarına büyük bir avantaj sunuyor. WAT Mobilite istasyonlarında 300 kWh ve üzeri şarj yapan kullanıcılar, Pegasus BolBol hesaplarına 10.000 BolPuan kazanarak yurt dışı uçak bileti alma imkanına sahip oluyor. Kampanyadan yararlanmak için WAT Mobilite ve Pegasus hesaplarının aynı cep telefonu numarasıyla açılmış olması gerekiyor. Bu iş birliği, e-mobilite'nin yaygınlaşmasına katkıda bulunurken, elektrikli araç kullanıcılarını seyahat etmeye teşvik ediyor. Kampanya detaylarına WAT Mobilite ve Pegasus'un resmi web sitelerinden ulaşılabilir.

# WAT Mobilite # Pegasus # elektrikli araç şarjı
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel