Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Endonezya Cumhurbaşkanı Türkiye'de Erdoğan İle Görüştü: Detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın seçilmiş Cumhurbaşkanı ve Savunma Bakanı Prabowo Subianto ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde buluştu. İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Subianto, Türkiye ve Endonezya bayrakları önünde poz verdiler.

Yayınlama: 30.07.2024 - 15:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 42
Paylaş:

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı ve Savunma Bakanı Prabowo Subianto ile zirvede! Görüşmenin detayları haberimizde.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın seçilmiş Cumhurbaşkanı ve Savunma Bakanı Prabowo Subianto ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.  

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya’nın seçilmiş Cumhurbaşkanı Subianto ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın seçilmiş Cumhurbaşkanı ve Savunma Bakanı Prabowo Subianto ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde buluştu.

İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Subianto, merdivenlerde Türkiye ve Endonezya bayrakları önünde gazetecilere poz verdi.  Karşılamada, tarihte kurulan 16 Türk devletini temsil eden bayrakları taşıyan tören mangası da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Endonezya'nın seçilmiş Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde buluşarak kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi. İki liderin bayraklar önünde poz vermesi ve tarihi Türk bayrakları eşliğinde gerçekleşen karşılama anları, dikkat çekici detaylar arasında yer alıyor.

# Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan # Endonezya'nın seçilmiş Cumhurbaşkanı # Cumhurbaşkanlığı Külliyesi
Son Haberler

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel