Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

Erbaa'da İki Mahalle Arası Ulaşım Rahatlıyor: Bölünmüş Yol Çalışması Başladı!

Erbaa Belediyesi, Ziya Gökalp ve Kuruçay mahallelerini birbirine bağlayan Osman Gazi Caddesi'nde bölünmüş yol çalışması başlattı. Proje, bölgedeki ulaşım sorununu çözmeyi ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Yayınlama: 12.06.2025 - 17:14 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 51
Paylaş:

Erbaa'da yaşayan vatandaşlar için müjdeli haber! Erbaa Belediyesi, iki önemli mahalle arasındaki ulaşımı kolaylaştıracak büyük bir projeye imza atıyor. Ziya Gökalp ve Kuruçay mahallelerini birbirine bağlayan Osman Gazi Caddesi'nde başlatılan bölünmüş yol çalışması, bölgedeki trafik sorununa kalıcı çözüm getirmeyi amaçlıyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl'ün bizzat takip ettiği proje kapsamında, cadde üzerinde orta refüj, aydınlatma ve altyapı çalışmaları yapılacak. Bu sayede, hem ulaşım güvenliği artırılacak hem de bölgenin estetik görünümü güzelleşecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, Erbaa'nın doğu-batı yönünde büyümesine katkı sağlanacak ve vatandaşların yaşam kalitesi önemli ölçüde yükselecek.

FATİH KAPLAN/ TOKAT-BHA

Osman Gazi Caddesi’nde bulvar düzenleme çalışması başlatıldı.

Erbaa Belediyesi Ziya Gökalp Mahallesi ile Kuruçay Mahallesini birbirine bağlayan Osman Gazi Caddesi’nin çift yönlü hizmet veren bölümünde bulvar düzenleme çalışması başlattı.

Erbaa Belediyesi yeni yerleşim alanlarıyla hızla gelişen Ziya Gökalp Mahallesi ile Kuruçay Mahallesini birbirine bağlayan Tepeşehir Yatılı Bölge Ortaokulu yanındaki Osman Gazi Caddesi’nin çift yönlü hizmet veren bölümünde bölünmüş yol çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında orta refüj, aydınlatma ve altyapı çalışmalarının yapılacağı belirtildi.

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl “Burası aslında 27 metrelik çok geniş bir cadde. Burada ciddi anlamda bir nüfus yoğunluğu da oluşmaya başladı. Yakın zamanda 1 Temmuz’da ihalesi de yapılacak TOKİ’de bu bölgede yapıldıktan sonra bu bölgedeki yoğunluk daha da artacak. Özellikle Osman Gazi Caddemizle alakalı aydınlatma ile ilgili sıkıntılar vardı. Aydınlatma ile ilgili sıkıntıları da ÇEDAŞ ile görüşerek planlamaya dahil ettik. İnşallah bu çalışmada refüjün yapıldığı kaldırımın ve yoğun daha konforlu hale geldiği ve özellikle aydınlatmanın giderildiği inşallah bir çalışma olacak. Kuruçay bölgesi ile Ziya Gökalp Mahallesi ciddi bir nüfus yoğunluğuna sahip inşallah buradaki yapılaşmanın önünü açacak şehrimizi doğu ve batı yönünde genişletmeye çalışıyoruz. Kuzeye doğru büyümekten yani fay hattına doğru büyümekten ziyade şehrimizi biz doğu-batı doğrultusunda büyüterek inşallah vatandaşlarımızı bu noktada bir nebze olsun doğru yönlendirme niyetindeyiz İnsan ve yaya odaklı projemizi tamamlayacağız. Tabi ki refüjü aydınlatması, otoparkı, yolu her şeyi planlı bir şekilde yine diğer caddelerde nasıl hassas yaklaştıysak aynı şekilde burada da hassas yaklaşacağız. Erbaa’mıza hayırlı olsun.” dedi.

Erbaa Belediyesi, Ziya Gökalp ve Kuruçay mahalleleri arasındaki Osman Gazi Caddesi'nde başlattığı bölünmüş yol çalışmasıyla bölge halkının uzun süredir beklediği bir projeyi hayata geçiriyor. Başkan Karagöl, caddenin 27 metrelik genişliği ve artan nüfus yoğunluğunu dikkate alarak bu projeyi başlattıklarını belirtti. Proje kapsamında, aydınlatma sorunları da çözülecek ve cadde daha konforlu hale getirilecek. Erbaa'nın doğu ve batı yönünde büyümesini hedefleyen belediye, bu tür projelerle şehrin gelişimine katkı sağlamaya devam edecek. Bölünmüş yol çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte, Osman Gazi Caddesi modern bir görünüme kavuşacak ve Erbaa'ya değer katacak.

# Erbaa Belediyesi # Bölünmüş Yol # Osman Gazi Caddesi
Son Haberler

Akfen Gönüllüleri, 48. İstanbul Maratonu’nda Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Koştu

02.11.2026 - 17:27

INAN Derneği Genç Akademi İlk Mezunlarını Verdi

02.11.2026 - 17:27

YEKA RES-2026 Yarışmaları Yapıldı

02.11.2026 - 17:23

Dünya Sağlıklı Yaşama Trilyonlar Harcıyor

02.11.2026 - 17:00

Metgün Enerji YEKA RES-2026’nın En Büyük Projesi 320 MW Kurulu Gücündeki Sivas RES’i Kazandı

02.11.2026 - 16:57

11 il merkezli siber suç operasyonu: 86 tutuklama

02.11.2026 - 16:29

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel