Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Erdoğan'dan 17 Ağustos Depremi Mesajı: Acı Hala Yüreğimizde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, depremde hayatını kaybeden vatandaşların acısının hala yüreklerde hissedildiğini vurguladı.

Yayınlama: 17.08.2025 - 12:36 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 88
Paylaş:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 26. yıl dönümünde duygusal bir mesaj yayınladı. Depremde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anan Erdoğan, o gün yaşanan acının hala taptaze olduğunu belirtti. Mesajında, depremin bıraktığı derin izlere dikkat çeken Cumhurbaşkanı, birlik ve beraberlik içinde acıları sarma ve geleceğe umutla bakma çağrısında bulundu. Erdoğan'ın bu anlamlı mesajı, deprem felaketinin unutulmadığını ve acıların paylaşıldığını bir kez daha gösterdi. Türkiye, benzer felaketlerin yaşanmaması için gerekli önlemleri almaya devam ediyor.

ANKARA - BHA

Depremde hayatını kaybeden vatandaşların acısının aradan geçen yıllara rağmen unutulmadığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“26 yıl önce, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde vefat eden vatandaşlarımızın acısını bugün hâlen yüreğimizde hissediyoruz. Bu büyük felaketin yıl dönümünde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı temennilerimi iletiyorum.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında 17 Ağustos’un bıraktığı derin izlere dikkat çekerken, depremde yaşamını yitirenleri rahmetle andığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, depremde hayatını kaybeden vatandaşların acısının hala yüreklerde hissedildiğini ifade etti. 17 Ağustos 1999'da yaşanan büyük felaketin yıl dönümünde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Erdoğan, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Mesajında 17 Ağustos'un bıraktığı derin izlere dikkat çeken Cumhurbaşkanı, depremde yaşamını yitirenleri rahmetle andığını vurguladı. Erdoğan'ın bu açıklaması, deprem felaketinin Türkiye için ne kadar önemli bir dönüm noktası olduğunu bir kez daha hatırlattı.

# 17 Ağustos Depremi # Cumhurbaşkanı Erdoğan # Marmara Depremi
Son Haberler

Bakan Bak: Ortak Değerlerin Zedelenmesine Müsaade Edemeyiz

24.07.2026 - 23:27

HuqqA & HuQQabaz Yeşil Yatırımlarına Devam Ediyor

24.07.2026 - 21:44

Anadolu Hayat Emeklilik ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş Birliğini Yeniledi

24.07.2026 - 21:43

Çocuklarda Yutulan Diş Macunu İstemsiz Gluten Maruziyetine Sebep Olabilir

24.07.2026 - 17:34

Manisa Büyükşehir Alaşehir’de Yol Konforunu Artırıyor

24.07.2026 - 17:04

Siemens ve HD Hyundai Gemi İnşasında Dijital Dönüşümü Hızlandırıyor

24.07.2026 - 17:01

TEKNOFEST Şampiyonu Liseliler Projelerini Arktik'te Test Etti

24.07.2026 - 16:43

Hyundai Motor Türkiye’den İşletmelere Özel Finansman Çözüm

24.07.2026 - 16:32

Dijital Teknolojiler İklimlendirme Sistemlerinde Yeni Dönemi Başlatıyor

24.07.2026 - 15:56

Kayseri'de Başkan Büyükkılıç, UND Yönetimiyle Kayseri'nin Lojistik Geleceğini Görüştü

24.07.2026 - 15:55
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel