Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Erdoğan'dan Ayder Yaylası'na Ziyaret: Sel Hasarı Yerinde İncelendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Ayder Yaylası'ndaki sel felaketinin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Hasarın boyutunu yerinde gören Erdoğan, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yayınlama: 11.10.2025 - 13:34 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 55
Paylaş:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin gözde turizm merkezi Ayder Yaylası'nda yaşanan sel felaketinin ardından bölgeye gerçekleştirdiği ziyaretle dikkatleri üzerine çekti. Selin yol açtığı yıkımı bizzat yerinde inceleyen Erdoğan, yetkililerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Vatandaşların yaşadığı zorluklara yakından tanık olan Cumhurbaşkanı, devletin tüm imkanlarıyla yaraların sarılacağını vurguladı. Bu ziyaret, hükümetin afet bölgelerine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Peki, Erdoğan'ın Ayder Yaylası ziyareti bölge halkı için ne anlama geliyor?

RİZE-BHA

Erdoğan, selden zarar gören bölgelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alırken, kentsel dönüşüm ve altyapı projelerinin son durumu hakkında yetkililerden detaylı brifing aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası’nda sel hasarını inceledi

Ziyaret sırasında bölge halkıyla da bir araya gelen Cumhurbaşkanı, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, selden etkilenen alanlarda yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayder Yaylası ziyareti, sel felaketinin ardından bölgede yürütülen iyileştirme çalışmalarına odaklandı. Erdoğan, kentsel dönüşüm ve altyapı projelerinin hızlandırılması talimatını vererek, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti. Ziyaret sırasında bölge halkıyla da bir araya gelen Cumhurbaşkanı, geçmiş olsun dileklerini ileterek, devletin tüm imkanlarıyla yanlarında olduğunu ifade etti. Bu ziyaret, hem bölge halkına moral verdi hem de selden etkilenen alanların yeniden ayağa kaldırılması için önemli bir adım oldu.

# Ayder Yaylası # Sel Hasarı # Erdoğan Ziyareti
Son Haberler

Bakan Bak: Ortak Değerlerin Zedelenmesine Müsaade Edemeyiz

24.07.2026 - 23:27

HuqqA & HuQQabaz Yeşil Yatırımlarına Devam Ediyor

24.07.2026 - 21:44

Anadolu Hayat Emeklilik ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş Birliğini Yeniledi

24.07.2026 - 21:43

Çocuklarda Yutulan Diş Macunu İstemsiz Gluten Maruziyetine Sebep Olabilir

24.07.2026 - 17:34

Manisa Büyükşehir Alaşehir’de Yol Konforunu Artırıyor

24.07.2026 - 17:04

Siemens ve HD Hyundai Gemi İnşasında Dijital Dönüşümü Hızlandırıyor

24.07.2026 - 17:01

TEKNOFEST Şampiyonu Liseliler Projelerini Arktik'te Test Etti

24.07.2026 - 16:43

Hyundai Motor Türkiye’den İşletmelere Özel Finansman Çözüm

24.07.2026 - 16:32

Dijital Teknolojiler İklimlendirme Sistemlerinde Yeni Dönemi Başlatıyor

24.07.2026 - 15:56

Kayseri'de Başkan Büyükkılıç, UND Yönetimiyle Kayseri'nin Lojistik Geleceğini Görüştü

24.07.2026 - 15:55
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel