Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yaşam
Yaşam

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi Ziyaret Eden Kadın Muhtarlar: 'Eskişehir Kadınlara Emanet'

Odunpazarı, Tepebaşı, Sivrihisar ve Beylikova ilçesinin kadın mahalle muhtarları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek, kadınların artan gücü ve sorumluluğu üzerinde durdular. Başkan Ünlüce'nin kararlılığı ve kadınların birlikte çalışma vurgusuyla olumlu bir atmosfer oluştu.

Yayınlama: 20.06.2024 - 14:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 72
Paylaş:

Eskişehir'de kadın muhtarlar, belediye başkanını ziyaret ederek kadınların gücüne dikkat çekti. Ziyarette oluşturulan olumlu hava ve iş birliği mesajı, Eskişehir'de kadınların artan etkinliğini yansıtıyor.

Odunpazarı, Tepebaşı, Sivrihisar ve Beylikova ilçesinin kadın mahalle muhtarları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti. Başkan Ünlüce’yi tebrik eden kadın muhtarlar, “Eskişehir kadınlara emanet.” dediler.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yönelik hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ziyaretler kapsamında 31 Mart Yerel Seçimlerinde göreve seçilen Odunpazarı, Tepebaşı, Sivrihisar ve Beylikova ilçesinin kadın mahalle muhtarları Başkan Ünlüce’yi ziyaret ettiler.

Muhtarlar, geçen yıla oranla bu yıl kadın muhtar sayısının arttığını ifade ederek, “Kadınlar olarak her alanda görev almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Eskişehir başta Büyükşehir Belediye Başkanı olarak size, sonra da bizlere emanet.” dediler.

Başkan Ünlüce de, “1 Nisan günü çok güzel bir sabaha uyandık. Kadın başkanlar, kadın muhtarlar olarak göreve geldik. Şehrimiz ve ülkemiz için en iyi hizmeti yapmak için el birliğiyle çalışacağız. Sizlerin önerileriyle vatandaşlarımızın isteklerini hayata geçireceğiz. Şehrimizi için el ele verip çalışacağız. Buradan çok güzel gözüküyorsunuz, çiçek gibisiniz.” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Ünlüce’ye, Sivrihisar’ın meşhur baklavası hediye edildi. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Eskişehir'de kadın mahalle muhtarları, belediye başkanı Ayşe Ünlüce'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Eskişehir'in kadınlara emanet olduğuna vurgu yaptılar. Kadınların artan katılımı ve karar alma süreçlerindeki etkinlikleri, şehir için olumlu bir ivme oluşturuyor. Başkan Ünlüce'nin karşılıklı iş birliği ve şehir için el ele verme vurgusuyla yapılan ziyaret, olumlu bir iş birliği örneği olarak nitelendirilebilir.

# Eskişehir Kadın Muhtarlar # Ayşe Ünlüce Ziyaret # Kadın Gücü
Son Haberler

Akfen Gönüllüleri, 48. İstanbul Maratonu’nda Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Koştu

02.11.2026 - 17:27

INAN Derneği Genç Akademi İlk Mezunlarını Verdi

02.11.2026 - 17:27

YEKA RES-2026 Yarışmaları Yapıldı

02.11.2026 - 17:23

Dünya Sağlıklı Yaşama Trilyonlar Harcıyor

02.11.2026 - 17:00

Metgün Enerji YEKA RES-2026’nın En Büyük Projesi 320 MW Kurulu Gücündeki Sivas RES’i Kazandı

02.11.2026 - 16:57

11 il merkezli siber suç operasyonu: 86 tutuklama

02.11.2026 - 16:29

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel