Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Eskişehir Büyükşehir'den Köpek Sahipleri İçin Keyifli Bir Adım: Pati Park

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Batıkent Mahallesi'nde evcil hayvanların keyifli zaman geçirebileceği Pati Park'ı açtı. Köpekler ve sahipleri için sosyalleşme ve eğlence imkanı sunan park, büyük beğeni topladı.

Yayınlama: 15.07.2024 - 12:50 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 107
Paylaş:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, köpek sahiplerine müjdeyi verdi! Batıkent Mahallesi'nde açılan Pati Park, köpekler ve sahipleri için unutulmaz anlar vaat ediyor. Sosyalleşme ve keyif dolu vakit geçirme fırsatı sunan park, şehirdeki can dostlarını bekliyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, can dostlarını unutmadı. Batıkent Mahallesi’nde evcil hayvanların keyifli anlar geçirmesi için Pati Park yapıldı.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından Batıkent Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi ile Orgeneral Kıvrıkoğlu Caddesi kesişiminde bulunan park içerisinde düzenleme yapılarak Pati Park açıldı.  

Köpeklerin, sahipleriyle birlikte şehir ortamında özgürce hareket edip, keyifli zaman geçirebilmeleri amacıyla planlanıp hayata geçirilen Pati Park büyük beğeni topladı.

Park içerisinde bulunan parkurlar sayesinde patiler dostlar sosyalleşecek, enerjilerini atacak ve eğlenceli anlar yaşayacak.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, “Tüm can dostlarımızı sahipleriyle birlikte Pati Park’a ziyarete bekliyoruz.” davetinde bulundular.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, köpek sahipleri için güzel bir adım atarak Batıkent Mahallesi'nde Pati Park'ı hizmete açtı. Pati Park, köpeklerin serbestçe dolaşıp keyifli vakit geçirebileceği bir alan olarak tasarlandı. Park, köpeklerin sosyalleşmesine, enerjilerini atmasına ve eğlenceli zamanlar geçirmesine imkan sağlıyor. Tüm köpek sahipleri, can dostlarıyla birlikte Pati Park'a davet ediliyor. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, parkın kapılarını tüm köpek severlere açık tutarak, unutulmaz anlar yaşanmasını umuyor.

# Eskişehir Büyükşehir Belediyesi # Pati Park # Batıkent Mahallesi
Son Haberler

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel