Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Dünya
Dünya

Fahrettin Altun'dan 'Surviving Assad' Belgeseli ile Çarpıcı Açıklamalar

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT World'de yayınlanacak 'Surviving Assad' belgesel serisi öncesinde Suriye'deki 13 yıl süren savaşın vahşetini gözler önüne serecek. Altun, belgeselin insanlık vicdanına bir çağrı olduğunu vurgulayarak, bu acı gerçeğin 6 etkileyici bölümle detaylandırılacağını belirtti.

Yayınlama: 09.03.2025 - 17:54 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 82
Paylaş:

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un duyurduğu 'Surviving Assad' belgeseli, Suriye'deki acı gerçeği tüm çıplaklığıyla ortaya koyacak. Altun, belgeselin insanlığa yapılmış bir çağrı olduğunu belirterek, halkın sessiz kalmaması gerektiğinin altını çizdi. 'Surviving Assad' belgeselinin ilk bölümünü kaçırmayın!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT World'de yayınlanacak "Surviving Assad" belgeselini duyurdu. Sayfasından Türkçe ve İngilizce paylaşımda bulunan Altun, belgeselin, Suriye'deki 13 yıllık savaşın vahşetini gözler önüne sereceğini kaydetti.

ANKARA (İGFA)- Suriye’de 13 yıl süren savaşın milyonlarca insanın hayatını altüst ettiğini belirten İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT World'de yayınlanacak "Surviving Assad" belgesel serisi öncesinde paylaşımda bulundu. Söz konusu belgeselin yalnızca bir yapım değil, insanlık vicdanına bir çağrı, hakikatin karanlıkta kaybolmasına karşı bir duruş olduğunu belirten Altun, bu vahşetin 6 çarpıcı bölümle gözler önüne serileceğini söyledi.

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1898720469605392646

"Bu belgesel, yalnızca bir yapım değil, insanlık vicdanına bir çağrı, hakikatin karanlıkta kaybolmasına karşı bir duruştur" diyen Fahrettin Altun, "Suriye’de çocuklar öldürüldü, aileler dağıtıldı, bir halk yok edilmek istendi. Ancak tarih, sessiz kalanları da kaydedecek. Türkiye olarak, mazlumların sesi olmaya, gazetecilikle hakikati gün yüzüne çıkarmaya devam edeceğiz. ‘Surviving Assad’, unutulmasın diye var; çünkü unutmak, insan olmaktan vazgeçmektir. Belgeselin ilk bölümü, bugün saat 19.30’da TRT World'da yayınlanacaktır" dedi.
’de yayınlanacaktır.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un duyurusuyla heyecanla beklenen 'Surviving Assad' belgeseli, Suriye'nin 13 yıldır yaşadığı dehşeti yayınlamaya hazırlanıyor. Altun, belgeselin sadece bir yapım olmadığını, aynı zamanda insanlığın vicdanına seslenen bir yapıt olduğunu vurgulayarak, unutulmaması gereken bu trajik hikayenin 6 bölümle detaylandırılacağını açıkladı. Türkiye'nin mazlumların sesi olmaya devam edeceğini belirten Altun, 'Surviving Assad' belgeselinin ilk bölümünün TRT World'da yayınlanacağı tarihi duyurdu: Bugün saat 19:30'da izleyiciyle buluşacak.

# Fahrettin Altun # Surviving Assad # belgesel
Son Haberler

Efor Holding’e KfW-IPEX Heyetinden Ziyaret

08.10.2026 - 21:11

Göz Muayenesi İhmal Edilmemeli

08.10.2026 - 21:07

Hyundai’nin İzmit’te Ürettiği İlk Elektriklisi IONIQ 3 Türkiye’deki Kullanıcılarla Buluşuyor

08.10.2026 - 21:01

Beşiktaş’ta Gençler için Avrupa Fırsatları Konuşulacak

08.10.2026 - 16:34

Maysan Mando’nun Güçlü Takım Ruhu Eker I Run’da Çifte Başarı Getirdi

08.10.2026 - 16:00

 Türkiye’nin Enerji Depolama Haritası Tanıtıldı

08.10.2026 - 15:58

İklim Değişirken Gıda Güvenliğini Korumanın Yolları İstanbul’da Ele Alınacak

08.10.2026 - 15:54

Seğmen Su Ürün Yelpazesini Genişletiyor

08.10.2026 - 15:51

Bursa’nın Tarihi Yapıları Dijital Haritada

08.10.2026 - 15:49

Hilton, Avrupa’nın En İyi İşvereni Seçildi

08.10.2026 - 15:44
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel