Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Fimple Türkiye'nin Yeni Ülke Müdürü Mustafa Güneş Oldu! İşte Detaylar

Fimple Türkiye'de liderlik değişikliği! Mustafa Güneş, yeni Ülke Müdürü olarak atandı. Bu atama, şirketin Türkiye pazarındaki büyüme hedeflerini hızlandıracak mı?

Yayınlama: 06.05.2025 - 16:31 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı Okunma: 61
Paylaş:

Fimple, Türkiye operasyonlarını güçlendirme hamlesiyle dikkat çekiyor! Mustafa Güneş'in Ülke Müdürü olarak atanması, şirketin yerel pazardaki stratejilerini yeniden şekillendirecek. Peki, Güneş'in liderliğinde Fimple Türkiye'yi neler bekliyor? Hangi yeni projeler hayata geçirilecek? Müşteri memnuniyeti ve pazar payı nasıl etkilenecek? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası haberimizde!

Fimple, Türkiye operasyonlarını daha da güçlendirmek amacıyla önemli bir atama gerçekleştirdi. Son 2,5 yıldır Fimple bünyesinde Chief Product Officer (CPO) olarak görev yapan Mustafa Güneş, Fimple Türkiye Ülke Müdürü pozisyonuna getirildi.

Güneş, bu görev kapsamında Türkiye’deki operasyonların tüm sorumluluğunu üstlenecek ve şirketin yerel pazardaki büyüme stratejilerine liderlik edecek.

Fimple, halihazırda Türkiye’de Hedef Yatırım Bankası, Q Yatırım Bankası, Dünya Katılım ve Aytemiz Yatırım Bankası gibi kurumların da aralarında bulunduğu 13 farklı müşteriye hizmet veriyor. Bu atamayla birlikte, Fimple’ın Türkiye pazarındaki konumunu daha da güçlendirmesi, müşteri memnuniyetini artırması ve yerel iş birliklerini genişletmesi hedefleniyor.

Mustafa Güneş’ten açıklama

Yeni göreviyle ilgili değerlendirmede bulunan Mustafa Güneş, şu ifadeleri kullandı:

“Fimple’ın ürün vizyonunu oluşturma sürecinde edindiğim deneyimi şimdi Türkiye operasyonlarının liderliğine taşıyacak olmaktan büyük bir heyecan duyuyorum. Türkiye, dijital bankacılık alanında dönüşümün merkezinde yer alan bir ülke. Bu potansiyeli, güçlü bir teknoloji altyapısı ve müşteri odaklı bir yaklaşımla birleştirerek, Fimple’ın ülke çapındaki etkisini daha da artırmayı hedefliyoruz.”

Mustafa Güneş hakkında

Mustafa Güneş, Fimple’daki yeni görevinden önce şirketin ürün geliştirme süreçlerini yönetti ve yenilikçi ürün portföyünün oluşumunda stratejik rol üstlendi. Fimple’a katılmadan önce, Azerbaycan merkezli Bank of Baku’de CIO (Chief Information Officer) olarak görev aldı ve bankanın dijital dönüşüm stratejilerine liderlik etti.

Kurumsal kariyerine 2000 yılında Kentbank’ta başlayan Güneş, 2002-2011 yılları arasında Ziraat Teknoloji bünyesinde uygulama altyapı ekiplerini yönetti ve büyük ölçekli bankacılık dönüşüm projelerinde aktif rol aldı. Ardından VakıfBank’ta Uygulama Geliştirme Başkanı olarak görev yaptı; bankanın yeni teknoloji altyapısının tasarımı, geliştirilmesi ve hayata geçirilmesinde öncü bir rol üstlendi.

Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu olan Mustafa Güneş, MBA eğitiminin yanı sıra sinema alanında da yüksek lisans derecesine sahiptir.

Mustafa Güneş'in Fimple Türkiye Ülke Müdürü olarak atanması, şirketin Türkiye pazarındaki büyüme stratejileri açısından kritik bir adım. Güneş'in geçmişteki deneyimleri ve başarıları, Fimple'ın yerel pazardaki konumunu güçlendirmesine ve müşteri ilişkilerini geliştirmesine yardımcı olacak. Bu atama, Fimple'ın Türkiye'deki dijital bankacılık ekosistemine olan katkısını artırmayı hedefliyor ve şirketin gelecekteki projeleri için önemli bir temel oluşturuyor. Hedef Yatırım Bankası, Q Yatırım Bankası, Dünya Katılım ve Aytemiz Yatırım Bankası gibi önemli iş ortaklarıyla olan ilişkilerin de bu atamayla daha da güçlenmesi bekleniyor.

# Fimple Türkiye # Mustafa Güneş # Ülke Müdürü
Son Haberler

Bakan Bak: Ortak Değerlerin Zedelenmesine Müsaade Edemeyiz

24.07.2026 - 23:27

HuqqA & HuQQabaz Yeşil Yatırımlarına Devam Ediyor

24.07.2026 - 21:44

Anadolu Hayat Emeklilik ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş Birliğini Yeniledi

24.07.2026 - 21:43

Çocuklarda Yutulan Diş Macunu İstemsiz Gluten Maruziyetine Sebep Olabilir

24.07.2026 - 17:34

Manisa Büyükşehir Alaşehir’de Yol Konforunu Artırıyor

24.07.2026 - 17:04

Siemens ve HD Hyundai Gemi İnşasında Dijital Dönüşümü Hızlandırıyor

24.07.2026 - 17:01

TEKNOFEST Şampiyonu Liseliler Projelerini Arktik'te Test Etti

24.07.2026 - 16:43

Hyundai Motor Türkiye’den İşletmelere Özel Finansman Çözüm

24.07.2026 - 16:32

Dijital Teknolojiler İklimlendirme Sistemlerinde Yeni Dönemi Başlatıyor

24.07.2026 - 15:56

Kayseri'de Başkan Büyükkılıç, UND Yönetimiyle Kayseri'nin Lojistik Geleceğini Görüştü

24.07.2026 - 15:55
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel