Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

Gazeteci Tarkan Çetin Yasta: Medine Akdağ Hayatını Kaybetti

Gazeteci Tarkan Çetin'in teyzesi Medine Akdağ vefat etti. Cenaze töreni bugün Muratpaşa Camii'nde düzenlenecek.

Yayınlama: 28.11.2025 - 11:26 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 67
Paylaş:

Isparta'da gazeteci camiasını yasa boğan bir haber geldi. Gazeteci Tarkan Çetin, teyzesi Medine Akdağ'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Bomba 32 Haber Sitesi sahibi Ahmet Çetin'in eşinin de kardeşi olan Medine Akdağ'ın ani vefatı, sevenlerini derinden etkiledi. Merhumenin cenaze namazı bugün ikindi namazını müteakip Muratpaşa Camii'nde kılınacak ve ardından Andızlı Mezarlığı'na defnedilecek. Akdeniz Habercisi olarak, merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

ISPARTA - BHA

Medine Akdağ hayatını kaybetti

Gazeteci Tarkan Çetin’in teyzesi, Bomba 32 Haber Sitesi sahibi Ahmet Çetin’in merhume eşi Zülfiye Çetin’in kardeşi Medine Akdağ vefat etti.

Merhume Akdağ’ın cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Muratpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Andızlı Mezarlığı’nda defnedilecek.

Akdeniz Habercisi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Gazeteci Tarkan Çetin'in teyzesi Medine Akdağ'ın vefatı, Isparta basın camiasında büyük üzüntüye yol açtı. Merhume Akdağ, aynı zamanda Bomba 32 Haber Sitesi sahibi Ahmet Çetin'in eşi Zülfiye Çetin'in de kardeşiydi. Bugün ikindi namazını müteakip Muratpaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Andızlı Mezarlığı'nda toprağa verilecek olan Akdağ'ın ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Bu acı kayıp, Isparta'daki basın mensuplarını derinden etkiledi.

# Tarkan Çetin # Medine Akdağ # Vefat
Son Haberler

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak Oldu

02.11.2026 - 15:08

Beşiktaş 2 farklı üstünlüğü koruyamadı! Kasımpaşa’dan muhteşem geri dönüş!

02.11.2026 - 14:22

Enerji Sektörünün 20. Buluşması EIF 2026 İçin Geri Sayım Başladı

02.11.2026 - 14:20

Trabzonspor evinde kazandı! Gaziantep FK’ye 2-0’lık tarife!

02.11.2026 - 14:20

A Milli Takım’ın Fransa Deplasmanı İçin Misafir Tribün Biletleri Satışta

02.11.2026 - 14:05

12. Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Tamamlandı

02.11.2026 - 13:50

COP31 Antalya için dijital uygulama hazırlandı: Etkinlikler ve ulaşım tek platformda

02.11.2026 - 13:50

Cevdet Yılmaz'dan enerji fiyatları uyarısı: Küresel ekonomiler baskı altında

02.11.2026 - 13:46

CİMER'e vatandaşlardan gelen teşekkürler dikkat çekti

02.11.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel