Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Gebze'den Çanakkale'ye Türk Bayrağı Şehitliğe Ulaştırıldı

Gebze Belediyesi'nin sponsorluğunda düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Bisiklet Turu'na katılan sporcular Türk bayrağını şehitliğe ulaştırmak üzere yola çıktılar.

Yayınlama: 14.03.2025 - 17:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 81
Paylaş:

Gebze Belediyesi'nin desteklediği 18 Mart Çanakkale Şehitleri Bisiklet Turu'na katılan sporcular Türk bayrağını Çanakkale Şehitliği'ne taşıdılar. Bu anlamlı etkinliğin detayları ve duygusal anlar haberimizde.

Çanakkale Zaferi’nin 110. Yıl dönümünde Gebze Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Bisiklet Turu’na katılan sporcuları Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Çanakkale’ye uğurladı.

KOCAELİ (İGFA) -18 Mart kafilesini Başkan Büyükgöz uğurladı. Gebze Belediyesi’nin katkıları ve sponsorluğunda Çanakkale Zaferi ve şehitlerin aziz hatıraları anısına düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Bisiklet Turu’na katılacak sporcuları Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ilçe protokolü birlikte uğurladı.

Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda düzenlenen törene ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra; Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, MHP İlçe Başkanı Coşkun Öztürk, ilçe protokolü, siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, vatandaşlar, öğrenciler ve sporcular katıldı. Gebze’den Çanakkale Şehitler Abidesi’ne kadar 420 kilometre mesafede pedal çevirecek olan Kocaeli Triatlon Kulübü sporcuları ayrıca, Gebze’den aldıkları vatan toprağını ve Türk Bayrağı’nı da Çanakkale’ye ulaştıracak.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Tarihe altın harflerle, ‘Çanakkale Geçilmez’ yazdıran bu aziz milletin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duyuyoruz. Çanakkale Zaferi’nin 110. yıldönümünde; bu toprakları mukaddes vatan toprağı olarak bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi, kahramanlarımız ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle yad ediyoruz" dedi.

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ise konuşmasında, tarihi destanlarla dolu yüce milletimizin bağımsızlığında önemli bir adım olan Çanakkale Zaferi’mizin 110. Yıl dönümünde Gebze’den Çanakkale’ye gidecek ve emanetleri ulaştıracak değerli sporculara teşekkür ederek, yolculuklarının kazasız belasız nihayetlenmesini temenni etti.

Başkan Büyükgöz ve Kaymakam Özyiğit vatan toprağı ve Türk bayrağını Çanakkale Şehitliğine ulaştırmak üzere sporculara teslim etti.

Törenin ardından bisiklet konvoyu Çanakkale’ye doğru yola çıktı.  

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen tur, Çanakkale Zaferi'nin 110. yıl dönümünde anıldı. Sporcular, vatan toprağı ve Türk bayrağını şehitliğe ulaştırdılar. Katılımcılar, tarihi süreci ve özverili yolculuğu ile milli birlik ve beraberliğe vurgu yaparak duygusal anlar yaşattılar.

# Çanakkale Zaferi # Gebze Belediyesi # Bisiklet Turu
Son Haberler

İstanbul’da Kentsel Dönüşüm 1 Milyona Ulaştı

16.08.2026 - 19:48

3. Devlet Türk Sanatları Yarışması Başlıyor

16.08.2026 - 19:46

Petrol ve Doğal Gaz Üretimi Hız Kesmiyor

16.08.2026 - 19:42

BELMEK Kursiyerlerinin El Emeği Eserleri Görücüye Çıktı

16.08.2026 - 17:49

Malatya'da Kuru Kayısı Sektörünün Geleceği İçin Semineri Düzenlendi

16.08.2026 - 15:28

Kocaeli’nde 36 Saatlik Kentsel Arama Kurtarma Tatbikatı

16.08.2026 - 15:24

95. İzmir Enternasyonal Fuarı Öncesi Kültürpark’ta Hazırlıklar Hız Kazandı

16.08.2026 - 12:36

Ayvalık’ın Üretim Tarihine Işık Tutan Yeni Kitap Tanıtıldı

16.08.2026 - 12:35

Denizli Büyükşehir’den Miniklere “Okula Merhaba” Desteği

16.08.2026 - 12:14

Karabağlar’ın İlk Personel Tiyatrosu Sahnede

16.08.2026 - 12:13
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel