Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Geyve Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Geyve Belediyesi, ilçede yürütülen hizmetlerin daha hızlı ve etkin şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla araç filosunu yenileme ve güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Yeni araçlarla belediyenin sahadaki hizmet kapasitesinin artırılması ve vatandaşlara daha güçlü hizmet sunulması hedefleniyor.

Yayınlama: 18.08.2026 - 13:33 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 28
Paylaş:

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız’ın girişimleriyle, Ticaret Bakanlığı nezdinde yürütülen çalışmalar sonucunda yaklaşık 1,7 milyon TL’ye mal olan, 2018 model Avrupa üretimi MAN marka tır belediyenin araç filosuna kazandırıldı.

Belediyenin hizmet kapasitesini artıracak yeni araç, özellikle saha çalışmalarında ve ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılmak üzere Geyve Belediyesi bünyesinde hizmet verecek.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, hemşehrilere daha hızlı ve güçlü hizmet sunabilmek adına araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek, aracın belediyeye kazandırılmasında Ticaret Bakanlığı ile yürütülen çalışmaların yanı sıra destekleri için Sakarya Milletvekili Ali İnci’ye teşekkür etti. Başkan Yıldız, “Belediyemizin hizmet gücünü artırmaya, ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda imkânlarımızı geliştirmeye devam edeceğiz. Geyve’mize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Son Haberler

Teknopanel’de Üst Düzey Atama

18.08.2026 - 15:20

COP31 Türkiye Buluşmaları – Gaziantep Toplantısı Düzenlendi

18.08.2026 - 14:54

İkinci El Araç Satışında Fiyat Kadar Güven de Öne Çıkıyor

18.08.2026 - 14:36

Enpara Bank’a Global Finance Digital Bank Awards’tan İki Ödül

18.08.2026 - 14:32

Sabahları Yorgun Kalkmanın Şaşırtıcı Nedeni: “Sahte Dinlenme”

18.08.2026 - 14:25

Kurumları Yapay Zekaya Taşıyacak Millî Platform Göreve Hazır

18.08.2026 - 14:12

Yeşilay Yarı Maratonu Öncesi İstanbul’da Koordinasyon Toplantısı

18.08.2026 - 13:57

Figofinans’tan Nitelikli Yatırımcılara Yönelik  İlk Tahvil İhracı

18.08.2026 - 13:50

Team Binance TR Sporcusu Kübra Denizci Keskin, Barum’da Rally5 Sınıfının Birincisi Oldu

18.08.2026 - 13:46

Geyve Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

18.08.2026 - 13:33
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel