Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi Kamu Yararı İçin Onay Aldı

Giresun'un ekonomik kalkınmasını destekleyecek olan Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi için beklenen kamu yararı kararı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Yayınlama: 16.04.2025 - 01:12 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 77
Paylaş:

Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi için heyecan verici gelişme! İşte beklenen karar nihayet açıklandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, bölgenin geleceğini belirleyecek önemli bir adım attı. Detaylar haberimizde!

GİRESUN-BHA Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi İçin beklenen kamu yararı kararı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak yürütmeye girdi. AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Temür, yaptığı açıklamada, "Tirebolu- Espiye sınırlarına yapılacak olan toplamda 125 parsel ve 628 dönümlük alana sahip Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi arazinin kamu yararı kararıyla ilgili gerekli çalışmalarımızı yapmıştık. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarafından eksik görülen iş ve işlemler ile ilgili olarak Giresun Ticaret ve Sanayi Odasıyla yapmış olduğumuz koordinasyon sonucunda gerekli tüm hazırlıklar tamamlandı ve eksikliklerimiz giderildi. Bugün itibariyle Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi’nin kamu yararı kararı, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kaçır tarafından onaylanmıştır." dedi. Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasıyla bölgedeki ekonomik kalkınmanın artacağını belirten Temür, kararda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi için öncelikle beklenen kamu yararı kararı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı. Giresun Milletvekili Ali Temür, bölgedeki ekonomik kalkınmanın artmasıyla ilgili umutlu açıklamalarda bulundu. Şimdi bölge, yeni sanayi yatırımları ve istihdam oluşturma potansiyeliyle dikkat çekecek.

# Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi # Kamu yararı kararı # Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
Son Haberler

Alpine, Türkiye’deki Satış ve Deneyim Noktalarını Genişletiyor

17.09.2026 - 11:08

L'Oréal Türkiye’den ABD’ye Yönetici Transferi

17.09.2026 - 10:56

Turknet ve Monster Notebook Oyuncular için Güçlerini Birleştirdi

17.09.2026 - 10:24

Multinet Up, Etik ve İtibar Derneği (TEİD) Üyesi Oldu

17.09.2026 - 10:19

SİNTEK B.V. Avrupa’ya İthalatta Karbon Yetkisini Aldı

17.09.2026 - 09:31

Turkish Tastes, ABD’de Mutfak Profesyonellerine Ulaşıyor

17.09.2026 - 09:10

SANES PRESSES Yüksek Hassasiyetli FB1 Serisi Hassas Kesme Prese Teknolojisini MAKTEK Avrasya 2026’da Tanıtacak

17.09.2026 - 09:07

Nilüfer Uluslararası Caz Okulu Kapılarını Açıyor

17.09.2026 - 09:06

Şeftali-Nektarin İhracatı 400 Milyon Dolara Koşuyor

17.09.2026 - 08:58

Türk Telekom Bölgesel Teknoloji Gücünü Orta Asya’ya Taşıyor 

17.09.2026 - 08:48
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel