Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Giresun'dan Müjde! Başkan Köse'den Öğrencilere Tatil Hediyesi: Sağlıklı ve Mutlu Bir Yaz!

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle öğrencilere ve eğitim camiasına yönelik içten bir mesaj yayınladı. Köse, tüm öğrencilere sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaz tatili diledi.

Yayınlama: 19.06.2025 - 17:54 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 45
Paylaş:

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, eğitim yılının sona ermesiyle birlikte yayınladığı mesajla öğrencilerin ve öğretmenlerin yüreğine dokundu. Başkan Köse, öğrencilerin dinlenmeleri, yeni hobiler edinmeleri ve bol bol kitap okumaları temennisinde bulundu. Öğretmenlerin özverili çalışmalarını takdirle karşılayan Köse, velilere de desteklerinden dolayı teşekkür etti. Giresun Belediyesi, geleceğin teminatı olan çocukların eğitimine verdiği önemi bir kez daha vurguladı. Bu içten mesaj, Giresun'da büyük bir sevgi ve takdirle karşılandı.

GİRESUN-BHA

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Fuat Köse mesajında, tüm öğrencilere ve eğitim camiasına sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaz tatili dileyip, başarılarla dolu nice eğitim yılları temenni ederek şunları kaydetti:

“Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sevgili öğrencilerimiz, bir yıl boyunca gösterdiğiniz emek, sabır ve gayret için sizleri yürekten kutluyorum. Şimdi dinlenme, sevdiklerinizle vakit geçirme ve yeni hobiler edinme zamanı. Tatilinizi verimli geçirmenizi, bol bol kitap okumanızı ve yeni şeyler öğrenmeye devam etmenizi diliyorum.

Değerli öğretmenlerimiz, bir neslin şekillenmesinde üstlendiğiniz rol için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Özverili çalışmalarınızla çocuklarımızın hayatına kattığınız değeri takdirle karşılıyoruz.

Saygıdeğer velilerimiz, çocuklarınızın yanında olarak bu süreci desteklediğiniz için sizlere de teşekkür ediyorum. Hep birlikte çocuklarımızın geleceğini inşa ediyoruz” dedi.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse'nin, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla yayınladığı mesaj, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere umut aşıladı. Köse, mesajında öğrencilerin bir yıl boyunca gösterdikleri emek ve sabra vurgu yaparak, tatillerini verimli geçirmeleri için tavsiyelerde bulundu. Öğretmenlerin nesillerin şekillenmesindeki rolünü takdirle karşılayan Başkan Köse, velilerin de çocuklarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Bu anlamlı mesaj, Giresun Belediyesi'nin eğitime verdiği önemi ve toplumla kurduğu güçlü bağı bir kez daha gösterdi.

# Fuat Köse # yaz tatili # Giresun Belediyesi
Son Haberler

VCT EMEA Taraftar Festivali Barselona’da Başlıyor

11.08.2026 - 19:31

Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin Açılış Hazırlıkları Değerlendirildi

11.08.2026 - 18:02

İzmit Belediyesinin Tarlalarından 8 Ayda 20 Ton Ürün

11.08.2026 - 17:29

Startup’lara “Birlikte Büyüyelim” Çağrısı

11.08.2026 - 16:52

Starbucks Kadın Girişimine Alan Açıyor

11.08.2026 - 16:51

358 Takım Arasından Finale Kalan 10 Ekip, Havayolu Sektörünün Geleceği İçin Yarışıyor

11.08.2026 - 16:40

58 Milyar ABD dolarlık Türkiye Teknoloji Pazarı Dünya Sahnesine Çıkıyor 

11.08.2026 - 16:36

Emirates’ten Daha Güvenli Ve Esnek Seyahat İçin Beş Yeni Kolaylık

11.08.2026 - 16:34

Nilüfer Belediyespor Eker’de yeni sezon mesaisi başladı

11.08.2026 - 16:32

E-ihracat Yapmak İsteyen Şirketlere Devlet Destekleri Anlatılacak

11.08.2026 - 16:29
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel