Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Gölcük Halkı Anıtpark'ta Türkiye'nin 2-1'lik Zaferini Coşkuyla Kutladı

Türkiye A Milli Futbol Takımının EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldiği maçın heyecanı, Anıtpark'ta Gölcüklüler tarafından coşkuyla yaşandı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in de izleyiciler arasında yer aldığı maç, Gölcük halkını sevince boğdu.

Yayınlama: 03.07.2024 - 09:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 36
Paylaş:

Gölcük halkı, Avusturya'yı 2-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nın çeyrek finale yükselmesiyle coşkulu bir kutlama atmosferi yaşadı. Anıtpark'ta kurulan dev ekran önünde bir araya gelen Gölcüklüler, maç boyunca heyecanla desteklerini sürdürdü.

Gölcüklüler, A Milli Futbol Takımının, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldiği maçın coşkusunu, Anıtpark'ta kurulan dev ekran önünde yaşadılar.

KOCAELİ (İGFA) - Türkiye A Milli Takımın EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmesi Gölcük halkını sevince boğdu. Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark’a kurulan dev ekran önünde bir araya gelen Gölcüklüler, A Milli Takımın Avusturya karşılaştığı maçı, coşku içerisinde heyecanla takip ettiler. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de izleyiciler arasında yer aldığı maçtan 2-1 galip ayrılarak çeyrek finale yükselmesi Anıtpark’ta toplanan yüzlerce kişiyi ve tüm Gölcük halkını sevince boğdu.

ANITPARK KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNDÜ

Gölcüklüler, milli maç heyecanını daha coşkulu yaşamak için maça dakikalar kala Anıtpark’ta bir araya geldi. Dev ekran önünce kırmızı beyaz formalar ve Türk bayrakları ile yerini alan yüzlerce kişiye Başkan Ali Yıldırım Sezer de eşlik etti. Çekişmeli geçen maçtı dev ekrandan takip eden Gölcüklüler, hemşehrileri olan Merih Demiral’ın 2 golünde de büyük sevinç yaşadılar.

SON DÜDÜKLE GÖLCÜK SEVİNÇ YUMAĞI OLDU

Son düdüğe kadar büyük heyecan yaşayan Gölcüklüler, A Milli Takımın 2-1’lik skorla maçı tamamlayarak çeyrek finale yükselmesini büyük coşku içerisinde kutladılar. Dakikalarca Anıtpark’ta dev ekran önünde kutlama yapan yüzlerce kişi maç organizasyonu için Başkan Sezer ve ekibine teşekkür ettiler.

Türkiye'nin futbol sevdalısı Gölcük halkı, Anıtpark'ta milli takımın zaferini coşkuyla kutladı. Özellikle Merih Demiral'ın attığı gollerle heyecan doruklara çıktı ve çeyrek finale yükselmenin mutluluğuyla adeta coşkuya boğuldu. Başkan Sezer ve ekibinin organizasyonuyla unutulmaz bir gece yaşayan Gölcüklüler, milli takımın başarısını gururla paylaştılar.

# Gölcüklüler # EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası # Anıtpark
Son Haberler

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel