Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Gölcük'te Afet Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinesinde düzenlenen Afet Koordinasyon Toplantısı, Gölcük Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi, Afet Koordinasyon Toplantısına ev sahipliği yaparken; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanlığı, AFAD, Kızılay, Arama Kurtarma Dernekleri ve STK'ların katılımıyla afetlere hazırlık kapsamında ortak tatbikat hazırlığını değerlendirdi.

Yayınlama: 09.07.2024 - 15:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 27
Paylaş:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinesinde düzenlenen Afet Koordinasyon Toplantısı, Gölcük Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Gölcük'te gerçekleşen toplantıda, afetlere hazırlık kapsamında önemli kararlar alındı. Detaylar için okumaya devam edin.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinesinde düzenlenen Afet Koordinasyon Toplantısı, Gölcük Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi, Afet Koordinasyon Toplantısına ev sahipliği yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanlığı koordinesinde; AFAD, Kızılay, Arama Kurtarma Dernekleri, STK’ları katılımıyla düzenlenen, afet koordinasyon toplantısına, Gölcük’te gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan da katıldı.

AFETLERE HAZIRLIK KAPSAMINDA ORTAK TATBİKAT HAZIRLIĞI

Toplantıda; toplumun afetlere duyarlılığının artırılması, risk azaltma çalışmalarının sürekliliğinin sağlanması, 17 Ağustos Anma ve Anlama etkinliği hazırlık çalışmaları hakkında değerlendirmeler yapıldı. Başkan Sezer; orman yangınları konusunda ortak eğitim ve tatbikat yapılması gibi konuların görüşüldüğü ve verimli geçen toplantıya katılan ve katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan'ın da katılımıyla yapılan Afet Koordinasyon Toplantısı, toplumun afetlere duyarlılığının artırılması ve risk azaltma çalışmalarının sürekliliğinin sağlanması amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirildi. Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer, toplantıda ortak eğitim ve tatbikatların yapılması konusunda vurgu yaparak, afetlere karşı hazırlıklı olmanın gerekliliğine dikkat çekti.

# Gölcük Afet Koordinasyon Toplantısı # Kocaeli Büyükşehir Belediyesi # Afet Tatbikatı
Son Haberler

Bakan Bak: Ortak Değerlerin Zedelenmesine Müsaade Edemeyiz

24.07.2026 - 23:27

HuqqA & HuQQabaz Yeşil Yatırımlarına Devam Ediyor

24.07.2026 - 21:44

Anadolu Hayat Emeklilik ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş Birliğini Yeniledi

24.07.2026 - 21:43

Çocuklarda Yutulan Diş Macunu İstemsiz Gluten Maruziyetine Sebep Olabilir

24.07.2026 - 17:34

Manisa Büyükşehir Alaşehir’de Yol Konforunu Artırıyor

24.07.2026 - 17:04

Siemens ve HD Hyundai Gemi İnşasında Dijital Dönüşümü Hızlandırıyor

24.07.2026 - 17:01

TEKNOFEST Şampiyonu Liseliler Projelerini Arktik'te Test Etti

24.07.2026 - 16:43

Hyundai Motor Türkiye’den İşletmelere Özel Finansman Çözüm

24.07.2026 - 16:32

Dijital Teknolojiler İklimlendirme Sistemlerinde Yeni Dönemi Başlatıyor

24.07.2026 - 15:56

Kayseri'de Başkan Büyükkılıç, UND Yönetimiyle Kayseri'nin Lojistik Geleceğini Görüştü

24.07.2026 - 15:55
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel