Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Görüntüler İçin İlginç İddia: 'Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki Mutfak Değilmiş!'

Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki mutfakla ilişkilendirilen görüntülerin aslında Pakistanlı içerik üreticisi tarafından paylaşıldığı ve Türkiye'yle alakasının olmadığı ortaya çıktı. İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, görüntülerin manipülasyon amaçlı kullanıldığı ve kamuoyunu yanıltmaya çalışan iddialara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

Yayınlama: 27.12.2024 - 13:44 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 51
Paylaş:

Sosyal medyada hızla yayılan ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki mutfakla ilişkilendirilen görüntülerin aslında başka bir ülkeden gelmekte olduğu ortaya çıktı. Manipülasyon amaçlı kullanıldığı belirlenen görüntüler için yapılan açıklamada, asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiği konusunda uyarıda bulunuldu. Detaylar haberimizde!

Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerin "Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki mutfağa ait olduğu" iddiasının doğru olmadığı açıklandı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki mutfağa ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi. 

Söz konusu iddiaya konu görüntülerin Pakistanlı bir içerik üreticisi tarafından sosyal medya platformlarında, 'Suudi düğün yemeği büfesi' başlığıyla paylaşıldığı ve Türkiye ile herhangi bir ilgisinin bulunmadığı tespit edildiği belirtilirken, "Görüntülerden alınan bir bölümün, ses eklenerek manipülasyon amaçlı kullanıldığı belirlenmiştir. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz" ifadeleri yer aldı.

Sosyal medyada hızla yayılan ve gündemi sarsan görüntülerle ilgili gerçekler gün yüzüne çıkıyor. İletişim Başkanlığının açıklamalarıyla, iddiaların asılsızlığı bir kez daha ortaya konulmuş oldu. Kamuoyunu manipüle etmeye çalışan kişilere karşı dikkatli olunması gerektiği bir kez daha hatırlatıldı.

# Cumhurbaşkanlığı Külliyesi # mutfak görüntüleri # Manipülasyon
Son Haberler

Bahçeli’den Libya mutabakatı değerlendirmesi

23.10.2026 - 17:51

DMM’den sosyal medyada yaş doğrulama dolandırıcılığına karşı uyarı

23.10.2026 - 17:44

Beşiktaş’ın 4. forması satışa çıktı!

23.10.2026 - 17:41

Konut Piyasasında Yılın Son Çeyreği: Gözler Faizlerde ve Ertelenen Talepte

23.10.2026 - 17:35

Arçelik'ten 200 Milyon Euroluk Dev Yatırım

23.10.2026 - 17:18

Voleybolda heyecan yeniden yükseliyor: İşte haftanın maç programı

23.10.2026 - 16:58

MHP'nin 15. Olağan Büyük Kurultayı 7 Şubat 2027'de yapılacak

23.10.2026 - 16:44

Perakende ve Kamu, TAMPF Perakende Şurası’nda Bir Araya Geldi

23.10.2026 - 16:35

Tesla İtibar ve Görünürlükte, Togg Beğenide Zirvede

23.10.2026 - 16:26

Upcycle’ın da Artık Pasaportu Var

23.10.2026 - 16:25
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel